tajkuni_main_logo univerza_v_mariboru_tajkuni tajkuni_rozman_kotnik_brumen
     
 

O PROJEKTU

Namen

Zasebnost uporabnikov

 

TAJKUNI

Ivan Rozman

Mitja Kotnik

Boštjan Brumen

 

SAJ NI RES, PA JE

Navodilo za vnos

Seznam

 

LISTA ODSTRELJENIH

Navodilo za vnos

Seznam

 

TAJKUNSKE ZGODBE

Navodilo za vnos

Seznam

 

OSTALO

Kontakt

Izjava maj 2011

Izjava za javnost

Članek v Žurnal24

Članek v Financah


  ČLANEK - SAJ NI RES, PA JE  
     
  Berem tole o Mitji Kotniku, se čudim, dobesedno slabo mi je zraven. Kako je mogoče da se zaradi takega smrkavca spreminjajo akti univerze samo z namenom, da se ga lahko zaposli. Hudiča, kaj je naredil ta Kotnik v svojmu življenju??  
 
 
     
  KOMENTARJI  
 


<< Dodaj komentar >>

 
 

marta

Poslano: 20.09.2010   Ob: 03:48  Datoteka: PRILOGA

Komentar:
Iz priloženega življenjepisa ne razberem tako pomembnih referenc, da bi za njega spreminjali sistemizacijo univerze v mariboru. Spoštovani gospod rektor Ivan Rozman: sprašujem vas, kakšni so torej pravi razlogi za zaposlitev Mitje Kotnika na delovno mesto vodje kabineta?

www.uni-mb.org

 
 
 

Floki

Poslano: 01.10.2010   Ob: 09:55  Datoteka: Ni

Komentar:
TRIJE naravni talenti odlikujejo Kotnika:
1.neverjeten smisel za intrige oz,intrigantsvo s kombinacijo organizatorja-sposoben je 'fabricirati' intrige,zarote-rabil je le gospodarja,ki to ceni-NAŠEL GA JE V REKTORJU,KI GA JE TUDI PRVI ZAPOSLIL NA FERI UM,kot poznavalec intrigantov
2.popolno pomankanje etike in morale,pri tem je bil doslej uspešen v življenu,edini njegov poraz je nedokončana šola-univerzitetna izobrazba,zato globoko sovraži nosilce znanja,profesosrje in druge profesionalce,
3.problem ni Kotnik s takimi lastnostmi teveč tisti,ki rabi takega človeka-rektor I.R.-NJUNO PRIJATELJSTVO BO ŠE DOLGO.

Podobne lastnosti ima tudi B.Brumen,ki jih je nadgradil z prepotentnostjo-za 2-3 številke nad sposobnostmi.Oba sta in bosta-kot drugi I.R.kadri zvesta gospodarju I.R.-PRIJATELJSTVO BO DOLGO.Druga alternativa je poraz:preiskava,razkritja zlorab in 'arest'.

www.uni-mb.org

 
 
 

FLOKI 2

Poslano: 02.10.2010   Ob: 00:56  Datoteka: Ni

Komentar:
Pravi razlog in v glavnem edini za strm statusen,finančni in materialni,itd.status je njegov talent za intrige in laži-nekAJ TAKEGA KAR IMA IN POTREBUJE NJUN GOSPODAR I.R.-le-ta rabi BRIUMNA in KOTNIKA.Gre za simbiotski parazitizem klikev vodstvu UM:
1.-V PRVI IN DRUGI IZVOLITVI I.R./l.2004 in l.200 so bile odlučine neakademske lastnosti:KOTNIKA,BRUMNA,GORKIČA,J.FORJANČIČA,D.VUKA,itd.-ob molčeči večini,ki je \'požrla\' 3 glasove večine l.\'04 in manipulacije ob in pred drugim krogom.ko je imel proti kandidat Danijel R. le nekaj manj lok 100 glasov/ki jih je zorganiziral M.K. med pretežno skorumpiranimi štud.funkcionarji-se spomnite ŠOLMAJERJA iz UL:PREDSEDNICA Zveze študenzo/Katja??/
-o tem je že nekdo nalapisal komentar nekdo na tem spletu.
2.-NEAKADEMSKE LASTNOSTI-IMETI in ne BITI pomenijo:
-v oči te gleda in laže-kot fantje politikantje,
-sposobnost širitve laži -polresnic,dezinformacij-v korist svojega gospodarja rektorja,
-ni potrebno povdarjati,da ima-predpogoj za oblikovanje \'drem team\' na rektoratu in dekanatih,tajništvih,itd.-tudi gospodar-rektor UM
-ne pozabiti,da je tekoči rektor stalno spreminjal normativne akte:Statut UM,sistemacizacijo del.mest,nagrajevanje/dekan o,4,rektor 1,o količnika nagrajevanja že po 3 letih/ in predvsem
-totalno scentrariziral kadrov.odločitve-do njegovih solasij za dekane,prodekane,tajnike fakultet,članov senatov na UM,itd.
3.-Skratka-tipično klikarsko-mafijsko-obnašanje:povzdiguješ \'svoje\' in v nič daješ \'nesvoje\'.Od tod dolg-pa še vedno nepopoln spisek odstreljenih na UM.Kolega mi je pripovedoval kako so \'mrtvo-ladno\' sodnici v Kranju lagali UM odvetniki/R.Vrečer/,rektor/ki to plčuje iz sredstev UM/,dekan FOV in druge NJUNE PRIČE.Le ti so bili nagrajeni z \'zaslužnimi\' profesurami,raziskavami,simpoziji,itd.-in obratno za \'nesvoje.Zanimiva bi bila kratka analiza koliko rektorat \'troši\' za odvetnike in koliko za MR na članicah.
4.-Med mafiozosi-tudi\'akademskimi\'so vezi zaradi skupnih lopovščin trajne-do groba.To se je enemu zgodilo v Kranju/FOV-da je upravičeno odsoten,ko se nadaljije sojenje FLORJANČIČU&COMP-ta in prejšnji teden.Razen če jih prekinejo kazens.ovadbe/ste že napisali katero D.Kosu?/policija,tožilci in sodišče.Po S.PRIJATLJU-so možnosti večje tudi za izrek sodbe.

Floki2&comp

www.uni-mb.org

 
 
 

raziskovalec

Poslano: 02.10.2010   Ob: 06:08  Datoteka: Ni

Komentar:
Naknadno bo objavljen dokument, ki dokazuje, koliko "trojica vladajočih" na Univerzi v Mariboru plačuje svojima glavnima odvetnikoma Danijelu Planinšču in Rajku Vrečerju (ki se kot pravna svetovalca pojavljata tudi v najbolj razvpitih primerih odtujevanja družbenega denarja v Elanu).

Poleg javnih sredstev pa plačujejo tudi usluge kot:

- Na rektoratu so pred nekaj meseci zaposlili ženo odvetnika Danijela Planinšca go. Lilijano Planinšec.

- ga.Nina Brumen, žena glavnega tajnika dr. Boštjana Brumna pa je bila nekaj časa zaposlena pri odvetniku Rajku Vrečerju, preden je nedavno odprla svojo odvetniško pisarno.

www.uni-mb.org

 
 
 


<< Dodaj komentar >>