tajkuni_main_logo univerza_v_mariboru_tajkuni tajkuni_rozman_kotnik_brumen
     
 

O PROJEKTU

Namen

Zasebnost uporabnikov

 

TAJKUNI

Ivan Rozman

Mitja Kotnik

Boštjan Brumen

 

SAJ NI RES, PA JE

Navodilo za vnos

Seznam

 

LISTA ODSTRELJENIH

Navodilo za vnos

Seznam

 

TAJKUNSKE ZGODBE

Navodilo za vnos

Seznam

 

OSTALO

Kontakt

Izjava maj 2011

Izjava za javnost

Članek v Žurnal24

Članek v Financah


  ČLANEK - SAJ NI RES, PA JE  
     
  Stanko Omerzu, predsednik Delovnega sodišča v Mariboru (ki odloča tudi o delovnih sporih med Univerzo v Mariboru in njenimi bivšimi sodelavci) ter zaposlitev Janka Omerzuja na Fakulteti za energetiko UM, ki je neposredno podrejen glavnemu tajniku UM dr. Boštjanu Brumnu - NAKLJUČJE???  
 
 
     
  KOMENTARJI  
 


<< Dodaj komentar >>

 
 

bralka

Poslano: 14.09.2010   Ob: 01:26  Datoteka: Ni

Komentar:
Stanko Omerzu ni samo neposredno podrejen glavnemu tajniku B. Brumnu ampak je z njim tudi v sorodu (šepeta se da mu je stric).

www.uni-mb.org

 
 
 

c jwe

Poslano: 16.09.2010   Ob: 20:14  Datoteka: Ni

Komentar:
Dajte no prisat kar je res ne kar tko...
Al pa spremente rubriko "Saj bi lahko blo res, pa ni"

www.uni-mb.org

 
 
 

Jupiter

Poslano: 20.09.2010   Ob: 03:37  Datoteka: Ni

Komentar:
Na rektoratu se je še pred prvo obravnavo na sodišču večkrat omenjalo, da je usoda mag. Dušana Batiča zapečatena in da bo izgubil tožbo na Delovnem sodišču v Mariboru, ker sta glavni tajnik Boštjan Brumen in predsednik delovnega sodišča g. Janko Omerzu v naprej dogovorjena o izidu tožbe.

Če je res, da sta glavni tajnik Brumen in predsednik Delovnega sodišča v Mariboru v sorodu, in g. Omerzu zavestno prevzema obravnave ljudi, ki jih njegov sorodnik odstreli z univerze, potem je to višek moralne sprevrženosti.

Zato naj državni organi preverijo resničnost teh navedb in ukrepajo.

www.uni-mb.org

 
 
 

KAVELJ

Poslano: 17.10.2010   Ob: 04:15  Datoteka: Ni

Komentar:
Boštjan Brumen baje pred vsako obravnavo, kadar mora sodelovati kot priča, gre na sodišču najprej pozdravit predsednika Delovnega sodišča Stanka Omerzuja v njegovo pisarno.
Odvetnik odstreljenega sodelavca je sodnika Stanka Omerzuja in Boštjana Brumna na obravnavi vprašal, ali je Omerzu Brumnov stric. Oba sta dejala, da "NE VESTA". Če sta lagala, bo to velika sramota za slovensko sodstvo in mariborsko univerzo. Saj bo za sabo potegnilo kredibilnost vseh sodb na Delovnem sodišču v Mariboru.

Ta morebitna naveza bi lahko bila vzrok, zakaj se na Delovnem sodišču v Mariboru morajo nekateri sodelavci za svoje pravice boriti po več let. Z našim denarjem jih Rozman, Brumen in Kotnik trpinčijo tudi po 6 let. Nedavno je odvetnik, ki ga je univerza imela najetega, celo sam stopil do sodelavca in se mu opravičil, češ, da ve, da je za univerzo že zdavnaj vse izgubljeno, pa vendar se mora znova pritožiti. Taka navodila je namreč dobil z rektorata.

www.uni-mb.org

 
 
 

Čarovnik

Poslano: 20.10.2010   Ob: 17:41  Datoteka: Ni

Komentar:
Glavni tajnik Brumen je na rektoratu vpričo vseh sodelavcev pristopil k mag. Dušanu Batiču in mu na uho zašepetal: "jaz pa vem, kdo bo tebi sodil!"

Sodelavec ni bil presenečen, saj je poleg Brumna tudi on prejel vabilo za obravnavo, na katerem je naveden sodnik. Toda šele ko sta z odvetnikom prispela na sodišče, sta izvedela, da to ne bo imenovani sodnik, temveč sam predsednik sodišča Stanko Omerzu.

Brumen in Tancerjeva, njegova bivša šefica, sta ga odpustila že pred štirimi leti. Upam, da se bo s svojo pripovedjo sam vključil v Tajkunske zgodbe.

www.uni-mb.org

 
 
 

Sodnik Porotnik

Poslano: 10.11.2010   Ob: 00:50  Datoteka: Ni

Komentar:
PREVERJENO!!!!

Sodnik in predsednik delovnega sodišča Stanko Omerzu je daljni sorodnik glavnega tajnika dr. Brumna (mama od sodnika in mama od Brumna sta si mrzli sestrični). Na družinskih srečanjih se Omerzu in Brumen dogovorita o vsebini tožbe. Sodnik je predsednik sodišča in ima dogovorjeno na višjih inštancah, da njegove sodbe ne razveljavijo.

Omerzu ima isto strahovlado na sodišču kot Brumen na rektoratu in tudi kar sodijo njemu podrejeni je vse dogovorjeno z Brumnom.

Pravna država pa taka!

www.uni-mb.org

 
 
 


<< Dodaj komentar >>