tajkuni_main_logo univerza_v_mariboru_tajkuni tajkuni_rozman_kotnik_brumen
     
 

O PROJEKTU

Namen

Zasebnost uporabnikov

 

TAJKUNI

Ivan Rozman

Mitja Kotnik

Boštjan Brumen

 

SAJ NI RES, PA JE

Navodilo za vnos

Seznam

 

LISTA ODSTRELJENIH

Navodilo za vnos

Seznam

 

TAJKUNSKE ZGODBE

Navodilo za vnos

Seznam

 

OSTALO

Kontakt

Izjava maj 2011

Izjava za javnost

Članek v Žurnal24

Članek v Financah


  ČLANEK - SAJ NI RES, PA JE  
     
  Postavlja se mi vprašanje s čim se ukvarjajo rektor in prorektorji? Je bilo včeraj na RTVSLO omizje o prihodnosti našega visokega šolstva. Zbrana smetana iz naših univerz in fakultet in nobenega iz UM. Izgleda, da se naše najširše vodstvo UM ukvarja samo še s skrivanjem svinjarij našega rektorja in njegovih kompanjonov. Enostavno mi ni vseeno..  
 
 
     
  KOMENTARJI  
 


<< Dodaj komentar >>

 
 

matematik

Poslano: 21.09.2010   Ob: 16:54  Datoteka: PRILOGA

Komentar:
Iz Ljubljane spremljam dogajanje na UM spremljam, čeprav se še vedno počutim Mariborčana in otroka UM. Konec koncev sem večino akademske kariere preživel na UM.

Nima smisla pričakovati, da ima sedanje vodstvo kredibilnost nastopanja v javnosti, ko je govora o prihodnosti visokega šolstva. Vodstvo UM je, kakor vidim in vidijo tudi drugi, prezaposleno s popolnoma neakademskimi opravki.

Še en dokaz več, ki potrjuje zapisano, je v prilogi. Dokument sem našel na spletni strani UM in je bil v obravnavi na Senatu UM. Več kot očitno je torej, da se Senat UM ukvarja z razkrivanjem povezav in hobotnic pri projektu Centrov odličnosti. Spoštovanim senatorjem svetujem, da od vodstva UM zahtevajo podoben power point, v katerem naj z enako zavzetostjo razkrijejo in predstavijo lovke tajkunske hobotnice na UM!

www.uni-mb.org

 
 
 


<< Dodaj komentar >>