tajkuni_main_logo univerza_v_mariboru_tajkuni tajkuni_rozman_kotnik_brumen
     
 

O PROJEKTU

Namen

Zasebnost uporabnikov

 

TAJKUNI

Ivan Rozman

Mitja Kotnik

Boštjan Brumen

 

SAJ NI RES, PA JE

Navodilo za vnos

Seznam

 

LISTA ODSTRELJENIH

Navodilo za vnos

Seznam

 

TAJKUNSKE ZGODBE

Navodilo za vnos

Seznam

 

OSTALO

Kontakt

Izjava maj 2011

Izjava za javnost

Članek v Žurnal24

Članek v Financah


  ČLANEK - SAJ NI RES, PA JE  
     
  Poleg tajkunov se družijo tudi "tajkunke" :-)  
 
PRILOGA
 
     
  KOMENTARJI  
 


<< Dodaj komentar >>

 
 

manja

Poslano: 02.10.2010   Ob: 05:25  Datoteka: Ni

Komentar:
Nina Brumen v tejle zgodbi ni več samo kot soproga B.B. Tajkunske operacije so se svoje čase kovale v pisarnah na rektoratu, tam po 17. uri, največ pri Mojci Tancer... Nasploh je "Tancerčka" zlo zlo vpletena v te zgodbe in prav me čudi da je ni tuki zraven na tej strani. Bi dala skoraj roko v ogenj, da ima tud "Tancerčka" od tega velike finančne koristi.


Medtem je Nina Brumen odprla odvetniško pisarno v MB in sedež tajkunskih operacij je sedaj njena pisarna na Vošnjakovi, čist blizu mene. Kotnika in Brumna vidim pogosto prihajat in odhajat, tud v zlo poznih/zgodnjih urah. Včasih je zraven še odvetnik Planinšec. Kaj on dela zraven ne vem

www.uni-mb.org

 
 
 

SONCE

Poslano: 02.10.2010   Ob: 06:54  Datoteka: Ni

Komentar:
Da je toliko ljudi nesrečnih, je sokriva tudi ga. Mojca Tancer, pomočnica glavnega tajnika za pravne zadeve, ki v vseh teh podlostih odstranjevanja profesorjev in drugih sodelavcev sodeluje že toliko let.

Delavka v pravnem oddelku na rektoratu je ob odhodu z univerze dejala, da ji ni niti minute žal, da odhaja, saj je morala velikokrat na zagovor h ge. Tancer in glavnemu tajniku Brumnu, ker ni pisala dokumentov, odločb... za posameznike, kot sta ji naročila. V pravni službi rektorata se je baje ogromno pisalo v škodo delavcev. Ker pa je mladi sodelavki vest narekovala pravičnejše vsebine dokumentov, je vzporedno z dokumenti, ki jih je morala pisati, sama na skrivaj pisala svoje in jih shranjevala - za svojo dušo - kot se je sama izrazila.

www.uni-mb.org

 
 
 


<< Dodaj komentar >>