tajkuni_main_logo univerza_v_mariboru_tajkuni tajkuni_rozman_kotnik_brumen
     
 

O PROJEKTU

Namen

Zasebnost uporabnikov

 

TAJKUNI

Ivan Rozman

Mitja Kotnik

Boštjan Brumen

 

SAJ NI RES, PA JE

Navodilo za vnos

Seznam

 

LISTA ODSTRELJENIH

Navodilo za vnos

Seznam

 

TAJKUNSKE ZGODBE

Navodilo za vnos

Seznam

 

OSTALO

Kontakt

Izjava maj 2011

Izjava za javnost

Članek v Žurnal24

Članek v Financah


  ČLANEK - SAJ NI RES, PA JE  
     
  Ali univerzitetna javnost sploh ve, kakšne" navade" ima glavni tajnik doc. dr. Boštjan Brumen in kaj vse počenja?  
 
 
     
  KOMENTARJI  
 


<< Dodaj komentar >>

 
 

PAZI, BRUMEN GRE

Poslano: 02.10.2010   Ob: 07:56  Datoteka: Ni

Komentar:
Vsi na rektoratu vedo, da Boštjan Brumen sodelavcem odtujuje njihove ključe, osebne mobitele ... in da je naši sodelavki na Medicinski fakulteti odtujil celo njeno torbico. Ko so poklicali policijo, ga je izdala kamera.

Sodelavka ni podala ovadbe, kako so se pa v resnici dogovorili, ni znano, saj je sodelavka kmalu zapustila službo.

www.uni-mb.org

 
 
 

čistilka

Poslano: 02.10.2010   Ob: 23:57  Datoteka: Ni

Komentar:
dostikrat smo se čistilke spraševale zakaj nas zasleduje in jemlje kartice in ključe iz vozičkov in od kot ima čas se ukvarjati s tem

www.uni-mb.org

 
 
 

ales

Poslano: 08.10.2010   Ob: 11:31  Datoteka: Ni

Komentar:
Ja, Boštjan Brumen ima res čudne navade. Recimo enkrat sem se odpravil k njemu na pogovor. Grem po hodniku in ko me je ločilo še kakšnih, recimo, 40 m do vrat, ki dalje vodijo v njegovo pisarno, je nekje na sredi te poti slučajno ravno takrat on prišel iz nekega porostora. Ko je zagledal mene, je dobesedno zbežal pred menoj po hodniku in se zaprl v pisarno. Pa mu ne bi bilo treba teči, saj nisem tekel za njim, ampak sem lepo normalno šel. Sicer je manjši od mene in s krajšimi nogami bi morebiti res stopal nekoliko počasneje od mene, a prednosti je imel več kot dovolj, da ga jaz ob normalni hoji ne bi ujel. Vseeno sem šel za njim, potrkal na vrata in potem je namesto tega, da bi odprl vrata, iz notranje strani nazaj trkal. :-)

Ob neki drugi priložnosti sem bil pri njemu v pisarni na pogovoru, pa me je zvabil ven iz pisarne. Meni pač ni bilo pomembno, da sem v njegovi pisarni, le z njim sem hotel govoriti in potem, ko je odšel on ven iz pisarne, sem šel še jaz za njim. No po nekaj hodenja ven in noter, je enkrat spretno skočil v pisarno in se s ključem zaklenil noter. Čez nekaj časa se mu je v pisarni pridružila tudi na teh straneh že omenjena Mojca Tancer in sta potem bila skupaj zaklenjena v pisarno. Kaj se je dogajalo dalje, ne vem, ker sem potem odšel. :-)

Verjetno smo sicer v otroštvu vsi kaj podobnega počeli, ampak vsaj mene so tovrstne zadeve minile že pred kakšnimi 30 leti.

Tudi pogovarja (mišljeni so poslovni pogovori!) se Boštjan včasih čudno. Recimo tako, da se postavi 5 cm (pet centimetrov) stran od tebe. Morda ne ve, da to ni zgolj nevljudno, ampak lahko tudi hecno izgleda, če je sogovornik vičji in ga potem pod strmim kotom navzgor gleda. Da ne omenjamo tega, kako lahko nekdo na tako kratki razdalji poleg tega, da ga vidi in sliši, še kaj drugega čuti, kar ni nujno, da je ravno prijetno.

Aleš

www.uni-mb.org

 
 
 

BACK TO THE FUTURE

Poslano: 08.10.2010   Ob: 17:10  Datoteka: Ni

Komentar:
Glede vsebine ne vem, vsekakor pa uri objave na tej strani ne gre zaupati.
Prejšni prispevek je bil objavljen "čez 22 minut", saj je ura pri meni sedaj
komaj 11.09 :-)

www.uni-mb.org

 
 
 

golobnjak

Poslano: 14.10.2010   Ob: 01:46  Datoteka: Ni

Komentar:
...pa golobčke pod perutničko jemlje, da v jati naprej skup letijo

www.uni-mb.org

 
 
 

sodba

Poslano: 17.10.2010   Ob: 03:03  Datoteka: Ni

Komentar:
Glavni tajnik Univerze v Mariboru doc. dr. Boštjan Brumen sploh ne skriva svojih deviantnih dejanj, ko ljudem onemogoča nove službe s tem, da jih pri potencialnih novih delodajalcih blati, za tistimi, ki pa se jim je posrečilo "ubežati" z univerze, pa pošilja spisane žalitve in cele "litanije" neresničnih obtožb.

Mogoče glavni tajnik Univerze v Mariboru doc. dr. Boštjan Brumen ne pozna pregovora:

"Kdor je drugim izkopal toliko jam, bo v eno nekoč tudi sam padel".

www.uni-mb.org

 
 
 

ales

Poslano: 29.10.2010   Ob: 05:39  Datoteka: Ni

Komentar:
Sicer vem, kako to ni noben dokaz, da se tole ne dogaja, ampak osebno mi pač ni poznan noben primer, kjer bi Boštjan Brumen katerega od nekdanjih sodelavcev blatil pri potencialnih novih delodajalcih. Predvsem pa se mi zdi, da tole čisto preprosto ne bi delovalo. Če bi namreč on za nekoga govoril okrog, kako slab da je, bi ljudje verjetno razmišljali v stilu, aha, če Bostjan pravi, da je slab, potem pa že mora biti dober...

Pravzaprav je verjetno bolj nevarno, če koga hvali. Bi rekel, da nekateri posamezniki že hodijo s tem bremenom naokrog, pa morda za to sami sploh nič krivi niso.

Aleš

www.uni-mb.org

 
 
 

Priča

Poslano: 31.10.2010   Ob: 03:36  Datoteka: Ni

Komentar:
Tancerčka bi morala biti na seznamu tajkunov tam na levi! Ona si je s svojo uradniško plačo »zaslužila« toliko, da ima v lasti elitno hišo pri MB parku v Tomšičevem drevoredu vredno 2 miljona EUR in da se okoli vozi z novim porschejem 911? Poglejte malo, kak je gor naštimana. Vse je Prada, Escada in tako.

www.uni-mb.org

 
 
 

RTVMB

Poslano: 31.10.2010   Ob: 03:38  Datoteka: Ni

Komentar:
Ujčička ni nič boljša!! Tudi ona živi daleč preko svoje plače, njen mož je pa baje brezposelen..

www.uni-mb.org

 
 
 

Računovodkinja

Poslano: 31.10.2010   Ob: 03:40  Datoteka: Ni

Komentar:
Iz zanesljivega vira iz računovodstva sem izvedela, da so si vsi našteti izplačali 45000 EUR stimulacije za prejšnji mesec!!! Drugi niso dobli nič, samo pomočniki so!!!!!!! Kradejo kot srake!

www.uni-mb.org

 
 
 

yozo

Poslano: 01.11.2010   Ob: 04:48  Datoteka: Ni

Komentar:
Menim, da ta stran ni namenjena pranju perila o pomočnikih na rektoratu, ker se s tem
preusmerja pozornost na določene nepomembne teme, kar pa ni bistvo te strani.
Kdo je s kom, kdo je s kom bil, kako se kdo oblači , so bolj teme za rumeni časopis.

Glede na to, da so vsi pomočniki samo orodja v rokah vodstva, so pač za poslušnost temu ustrezno nagrajeni. Če se bo njihovo jemanje denarnih nagrad za poslušnost (uspešnost) kasneje izkazalo za kaznivo, bodo enkrat v prihodnosti , če bo delovala pravna država presodile za to usposobljene institucije.

Če pa se še bežno dotaknem pomočnikov, je moje mnenje sledeče:
Tancerjeva, Ujčičeva in Golobova so stare pomočnice že od prej, pač vzamejo, če jim je ponujeno za molk, kdor pa nebi v sedanjih časih. Za Tancerjevo tako in tako velja, da je ene vrste Katarina Kresal rektorata. Pa ne po videzu, ampak po slogu življenja, ima bogatega starejšega partnerja,(ni odvetnik) oblači se kot je bilo že rečeno v priznane modne znamke, giblje se v visoki družbi… Že star pregovor govori o tem, da na denarju ne piše, kako je bil pridobljen. Če bise zgoraj omenjene gospe postavile po robu, bi verjetno odletele, kot so na rektoratu na podobnih mestih pred kratkim že Klojčnik in Tratenškova .

Za Tratenškovo mirno lahko trdimo, da ona ni klasično odstrljena,(punca pač ogromno ve) saj je že nekaj časa zaposlena na Uni energiji d.o.o, plačo pa ji še vedno daje rektorat. (Mimogrede, na mestu Tratenškove, že dva meseca sedi Kotnikov človek - beri prijatelj Nikolič)
Pri ta novih pomočnikih (čisto njihovih) pa je tako:

Pomočnik Golob je ravno tako samo poslušen vojak, vsi glavni posli tako potekajo preko njegove pomočnice Katje Harej Pulko , o tem je že tudi veliko napisanega na tem forumu.(IP telefonija)

Pomočnica Regina je prišla na rektorat, kar naenkrat postavljena na mesto tajnika fakultete(namesto Kraljiča) po pol leta pa se naenkrat čudežno vrne na rektorat in zasede mesto pomočnice.(zakaj je tako hitro odšla iz FF seveda zelo dobro vedo na fakulteti, medtem pa o tem, zakaj tako hitro menjuje vodilne položaje na univerzi , lahko samo ugibamo)

Za pomočnico Andrejo N. pa je že tudi bilo omenjeno na tej strani, kako in zakaj je prišla na mesto pomočnice , da jo je pripeljal njen Marko – beri Marhl, ki mu na volitvah zaradi podpore študentov pripisujejo vlogo glavnega favorita za novega rektorja.

Skratka držimo se teme, to so glavna tajkunska trojka, vse ostalo je samo odvračanje pozornosti drugam !!!!!

www.uni-mb.org

 
 
 

MonicaLev

Poslano: 02.11.2010   Ob: 22:11  Datoteka: Ni

Komentar:
YOZO: To, kar počnejo tajkUNI - kako nameščajo pomočnike glavnega tajnika in kakšni si ti pomočniki |||||JE!!!!|||| del te zgodbe tukaj!!! To ni noben odvečni balast. Tako kot to počnejo Rozmanček in kompany še ni bilo! In ta Regina ni nič boljša od ostlih pomočnic - zvesto služi in ne misli s svojo glavo kot nobena ne nova ne stara ne počne. To kar Brumen in KOtnik in Rozman ukažejo tako je in pika. So si pač nastavili poslušne ljudi ki slepo izvršujejo njihove nezakonite ukaze.

www.uni-mb.org

 
 
 


<< Dodaj komentar >>