tajkuni_main_logo univerza_v_mariboru_tajkuni tajkuni_rozman_kotnik_brumen
     
 

O PROJEKTU

Namen

Zasebnost uporabnikov

 

TAJKUNI

Ivan Rozman

Mitja Kotnik

Boštjan Brumen

 

SAJ NI RES, PA JE

Navodilo za vnos

Seznam

 

LISTA ODSTRELJENIH

Navodilo za vnos

Seznam

 

TAJKUNSKE ZGODBE

Navodilo za vnos

Seznam

 

OSTALO

Kontakt

Izjava maj 2011

Izjava za javnost

Članek v Žurnal24

Članek v Financah


  ČLANEK - SAJ NI RES, PA JE  
     
  Kam je poniknil denar, gospod Mitja Kotnik, ki ga delavci UNI Gostinstva že od aprila niso prejeli za malico in potne stroške? Ali še vedno "na črno" zaposlujete posamezne delavce? Ali bo to še eno Vegradu podobno podjetje? Izmolzi, pokradi, odpusti delavce in podjetje spravi v stečaj?  
 
 
     
  KOMENTARJI  
 


<< Dodaj komentar >>

 
 

cekin

Poslano: 18.10.2010   Ob: 03:30  Datoteka: Ni

Komentar:

Da bi lahko razumeli, kako Kotnik, Brumen in Rozman ravnajo z ljudmi, ki jih zaposlujejo v svojih podjetjih, si lahko preberemo članek "Preobremenjeni, pretentani in izkoriščeni?"
http://www.vecer.com/clanek2009071605451678. Svojo podjetniško spretnost so pričeli najprej udejanjati nad ubogimi gostinskimi delavci in čistilkami.

www.uni-mb.org

 
 
 

mario

Poslano: 26.10.2010   Ob: 01:49  Datoteka: Ni

Komentar:
To že vsi vrabci čivkajo, da Uni -Gostinstvo d.o.o. tudi zamuja s plačevanjem napotnic. Če bodo tako nadaljevali, bodo spomladi na maturantskih plesih vodja strežbe Ivan R. glavni natakar Mitja K., prehrano pa bo serviral Boštjan B.

www.uni-mb.org

 
 
 

kuharica

Poslano: 01.11.2010   Ob: 23:26  Datoteka: Ni

Komentar:
Še vse bi bilo vredu, če bi nam delavcem plačevali prispevke za npr. zdarvstveno zavarovanje, čeprav je za zdaj dolg baje poravnan za 6 mesecev, ne pa, da smo si nekateri morali sami plačevati zdravstveno oskrbo pri osebnem zdravniku, če bi imeli plačo, ki bi bila redna, ne pa, da jo dobivamo po delih in še to tako nizko, da človek ne ve več če je to sploh mogoče. Za šefe oz. vodje sprejemajo samo svoje prijatelje in družinske člane, ki nimajo veze z gostinstvom so pa vodje cateringov, vodje lokalov, finančni ali izvršni direktor,... delavci, ki nismo nič vredni pa delamo v dotrajanih kuhinjah v katere se popolnoma nič ne vlaga (da nam zamenjajo žarnico v kuhinji traja po 14 dni) brez osnovnega inventarja (lonci, mešalci, čistila,...), brez prave delovne obleke (kupujem si jo sama prav tako perem), nad nami izvajajo mobing, včasih moramo delati po 16-17 ur na dan 7 dni na teden, nad ure pa tako ali tako niso plačane. Ko pa bi jih hoteli izkoristiti pa za nas ni zamenjave! Bog ne daj, da si bolan! Izkoriščajo nas in od nas včasih pričakujejo nemogoče!
Ja UNI gostinstvo je res podjetje v katerem se dogajajo stvari podobne kot v Vegradu!

www.uni-mb.org

 
 
 

winwin

Poslano: 02.11.2010   Ob: 22:05  Datoteka: Ni

Komentar:
Če že strežete z informacijami, me zanima:

1. Kdo je in Kdo ga je izbral / izvolil in na kakšen način;

- direktorja UNI - SERVIS !?

www.uni-mb.org

 
 
 


<< Dodaj komentar >>