tajkuni_main_logo univerza_v_mariboru_tajkuni tajkuni_rozman_kotnik_brumen
     
 

O PROJEKTU

Namen

Zasebnost uporabnikov

 

TAJKUNI

Ivan Rozman

Mitja Kotnik

Boštjan Brumen

 

SAJ NI RES, PA JE

Navodilo za vnos

Seznam

 

LISTA ODSTRELJENIH

Navodilo za vnos

Seznam

 

TAJKUNSKE ZGODBE

Navodilo za vnos

Seznam

 

OSTALO

Kontakt

Izjava maj 2011

Izjava za javnost

Članek v Žurnal24

Članek v Financah


  ČLANEK - SAJ NI RES, PA JE  
     
  Uganite, kdo je največji tajkUN na Univerzi? To je prva prava in edina relevantna tajkUNska zgodba! Največji tajUN vseh tajkUMov je predsednik volilne komisije univerze Šime Ivanjko!  
 
 
     
  KOMENTARJI  
 


<< Dodaj komentar >>

 
 

Lejo

Poslano: 31.10.2010   Ob: 03:32  Datoteka: Ni

Komentar:
Ivanjko ima v lasti Vinag pa Steklarno Rogaška (ne Steklarno Novo, to je poslal v stečaj!) pa 90 stanovanj v Mariboru! Vse to je lahko kupil od svoje profesorske plače?! Pol študentarije živi v njegovih stanovanjih po Mariboru, ki so navadne luknje, plačujejo pa 300 EUR na posteljo. Zračunajte si koliko Ivajnko samo na stanovanjih zasluži od študentov! Rozman & njegovi pa delajo študentske domove umetno polne (sobe so v resnici prazne in jih oddajajo na črno tistim, ki so zgubli status in plačujejo keš na roko – to vemo vsi!). Tako da si morajo študenti iskat pojstle po mestu pri tem pa dobijo »priporočilo«, da naj grejo k Ivajnku. To pomaga pri opravljanju izpitov pri prfoksih, ki jih TajkUNI kontrolirajo. Izbrali so si pravega učitelja! Ivajnko je bil že na prejšnjih volitvah glavni v volilni komisiji. Prvi krog je Rozman »dobil« za 20 glasov, v drugem pa se je čudežno pojavila razlika 140 glasov! Zdaj na teh volitvah ne bo nič drugače ker je Ivajnko je spet predsednik volilne komisije, še en član je iz pravne in še en študent je iz pravnega faksa –že imajo večino! 1+1 je lahko tudi 3, odvisno kdo plača štetje.

www.uni-mb.org

 
 
 

študentprava

Poslano: 31.10.2010   Ob: 03:45  Datoteka: Ni

Komentar:
Ja, Ivajnko je prava svi.... Dela se dober študentom na predavanjih. Njegov sin, ki vodi njegovo mafijsko firmo pa nas odira. Če se žarnica pokvari v stanovanju je ne smemo sami menjat. On nam jo zaračuna vsakemu 2 eura. 6 duš na staovanje x 90 stanovanj pa si zračunajte kolko odere samo na par žarnicah! Da o vsm ostalem niti ne pišem,mi gre na bruhanje!

www.uni-mb.org

 
 
 

MarijanO

Poslano: 31.10.2010   Ob: 03:53  Datoteka: Ni

Komentar:
Kocbek je ista baraba. On ma v lasti Zavarovalnico Grawe (ki ima v lasti Adriatic in še druge) mi študenti pa se moramo obvezno zavarovat. Kaka brezvezna finta!

www.uni-mb.org

 
 
 

opazovalec

Poslano: 31.10.2010   Ob: 18:11  Datoteka: Ni

Komentar:
Ivanjko ne samo, da lastniško obvladuje skoraj pol maribora, dobil je celo priznanje za zasluge od univerze - Rozman mu je podelil zlato medaljo in samo čakamo, da bo dobil tudi zaslužno profesuro, čeprav je veliko bolj zaslužnih za univerzo in za mesto. Dr. Križman je zgradil UŠC in stadion, Ivanjko pa je poslal delavce v stečaj, za univerzo pa niti mignil ni. In taki potem dobivajo zaslužne profesure!!!!!!!
Dr. Križman nanjo čaka že par let...

www.uni-mb.org

 
 
 

izredni študent

Poslano: 31.10.2010   Ob: 18:44  Datoteka: Ni

Komentar:
kaj pa profesorja Kocbeka mešate zraven? on je zelo sposoben profesor, ki je pač prišel na univerzo iz gospodarstva in ve kako se da zaslužit in ni treba, da je zato tajkun. Meni predstavlja velik zgled in upam da bom vsaj polovico tako uspešen kot on. sem na dobri poti

www.uni-mb.org

 
 
 

talisast

Poslano: 31.10.2010   Ob: 21:04  Datoteka: Ni

Komentar:
TO O KRIŽMANU-drži 150%-ZASLUŽNI DA !!

I.R.,napoleonček B.B.in še kdo so ga grdo 'skeglali'..

To o Š.Ivanjku je pa zanimivo.Če je res kar pišete je I.R&Com-kontiuniteta namreč- že dobil volitve.Se da dokazati?

I.R. je prvo in drugo rektorsko izvolitev dobil z volilno komisijo!!Je pa težko dokazati.Napoleonček je zapretil članom akreditaticij.komisije TOPLAKOVE privatne univerze/R.Leskovar,A.Čižman,D.Vuk/.Prva dva sta se ustrašila in umaknila podpise,D.Vuk pa ne-izpadel 'mudonja' češ:
-da je denar/AH že pokuril/verjetno nakup novega stanovanja ali ponovno križarjenje po Nilu!/,
-da če mu bodo pretili bo pa on povedal,kot predse.volil.kom.l'04 /kako so po dveh urah čakanja glasov iz zdravst.šole!/ 'afne guncali',ko so pridelali 3 glasove večine za prvi I.R.rektorski mandat.
O tem že nekdo pisal,objavil komentar.Bo šel Vuk ali Florjačič /predsedujoči seji senata v juniju 'o4 !/pričati na sodiče?Malo morgen..
Torej menjati volilno komisijo ob volitvah rektorja.Vse ostalo/vljučno z s spletom??/je:trla baba lan,da joj..
Ne pozabljati,da je Slovenija lobistična in mafijska država!!Pravosodni minister neka sanja o uvajanju 'obratnega dokaznega postopka',tožilka B.B. pa po svoje!?

www.uni-mb.org

 
 
 

Vedež

Poslano: 04.12.2010   Ob: 01:42  Datoteka: Ni

Komentar:
Preden začnete hvaliti dr. Križmana si preberite, kaj je delal na FS v začetku 90-tih. Naslov: www.krizman.net oziroma bolj točno:

http://www2.arnes.si/~surdkriz/uni-mb/welcome.htm

www.uni-mb.org

 
 
 


<< Dodaj komentar >>