tajkuni_main_logo univerza_v_mariboru_tajkuni tajkuni_rozman_kotnik_brumen
     
 

O PROJEKTU

Namen

Zasebnost uporabnikov

 

TAJKUNI

Ivan Rozman

Mitja Kotnik

Boštjan Brumen

 

SAJ NI RES, PA JE

Navodilo za vnos

Seznam

 

LISTA ODSTRELJENIH

Navodilo za vnos

Seznam

 

TAJKUNSKE ZGODBE

Navodilo za vnos

Seznam

 

OSTALO

Kontakt

Izjava maj 2011

Izjava za javnost

Članek v Žurnal24

Članek v Financah


  ČLANEK - SAJ NI RES, PA JE  
     
  Pet rektorskih kandidatov: Rebolj (FG), Tičar (FERI), Radonjič (EPF), Marhl (PeF) in Turk (FKBV)  
 
 
     
  KOMENTARJI  
 


<< Dodaj komentar >>

 
 

ZARES_dobri

Poslano: 31.10.2010   Ob: 03:48  Datoteka: Ni

Komentar:
Prvi trije so iz stranke ZARES: Rebolj je predsednik mariborskega ZARES, Tičar je njihov zagrižen in zvest vojak ki je kot član nadzornega sveta Holdinga slovenskih elektrarn je odstrelil direktorja Meha, Radonjič je kandidiral na parlamentarnih volitvah na njihovi listi. Zadnja dva sta politično manj aktivna, kmetijski minister je sicer doktorski študent od Turka. Očitno so v stranki Zares ocenili, da je pravi čas za prevzem še druge največje slovenske univerze saj je Univerza v Ljubljani z rektorjem Pejovnikom (bivši državni sekretar na MVZT v času Drnovška) že v krempljih ZARESa.

www.uni-mb.org

 
 
 

Mateja

Poslano: 31.10.2010   Ob: 03:59  Datoteka: Ni

Komentar:
Rebolj je baje izjavil, da ne bo več predsednik mariborskega zares, če bo izvoljen za rektorja.

www.uni-mb.org

 
 
 

Mateja

Poslano: 31.10.2010   Ob: 04:21  Datoteka: Ni

Komentar:
Tičarja tajkUNI ziher nebojo tiščali naprej. Baje je ful bolan pa še pravijo, da spi na vseh sejah in prireditvah.

www.uni-mb.org

 
 
 

FiloFax

Poslano: 31.10.2010   Ob: 04:30  Datoteka: Ni

Komentar:
Naš dekan dr. Jesenšek je še en rozmanov tajkun!!!!!! Ej, ta svojemu sinu plačuje študij v ameriki direktno iz fakultete ( grejo na neko konferenco), nam pa niža plače in v predavalnici še za kredo nimamo.

www.uni-mb.org

 
 
 

preiskovalni

Poslano: 31.10.2010   Ob: 17:55  Datoteka: Ni

Komentar:
Četica tajkunov je bistveno daljša, kot so jo sprva prikazali avtorji te strani. Tajkuni niso samo omenjena trojica, ampak se je zlasti pri potrjevanju Marhla za kandidata za rektorja pokazalo, da so v isti kliki vsaj še dekan PEF Fošnarič, dekanka FNM Vaupotičeva, dekan FKKT Ž. Knez in dekan MF Kranjc. Na senatih njhovih fakultet so potrjevali Marhla kot po tekočem traku.

Iz dopustnih prisluškovalnih metod pa sklepam, da bo potrjen tudi na senatu PF - seznamu se zato pridružuje tudi dekan R. Knez.

www.uni-mb.org

 
 
 

KOLUMB

Poslano: 01.11.2010   Ob: 03:28  Datoteka: Ni

Komentar:
Ne glede na to, kaj sedanje vodstvo univerze počenja, pa mi ostali univerzitetniki želimo, da bi vsi, ki komentiramo, imeli kulturni pristop. Da človek izrazi svoje mnenje, mu ni treba uporabljati žaljivih besed. Še najmanj pa žaljivke za vse tisto, pri čemer nismo bili priča.

Za vse vas študente, ki ste včeraj in danes navalili na to spletno stran, pa bi bila prijaznejša gesta, če bi se že sedaj brusili biti intelektualci.

www.uni-mb.org

 
 
 

yozo

Poslano: 01.11.2010   Ob: 04:43  Datoteka: Ni

Komentar:
Za Marhla na predstavnike študentov velik pritisk vrši tudi glavni študent Vuk !!!
Trenutno še ni znano, oziroma je skrivnost, kaj bodo za uslugo – poslušnost dobili študenti z volilno pravico, ampak glede na to, da je marsikaj prišlo na plan preko te strani, so informacije za enkrat zelo skope, ali pa so bolj previdni, sigurno pa bodo študentje za glas pravemu bogato nagrajeni!!!

Marhl je seveda opcija Kotnika, zato tudi velik pritisk na študente z volilno pravico s strani Vuka. Ve se, da je Marhl razmeroma mlad , lahko vodljiv in rad veliko potuje. To pomeni, da bodo vsi tajkunski posli še naprej lahko vodljivi in v vodstvu ostane enaka garnitura.

Je pa ena stvar, na katero bo lahko UM ponosna ob izvolitvi Marhla. To pa bo, seveda če bo izvoljen bodoča prva dama univerze , že na tej strani omenjena Marhlova izven zakonska partnerka.

Seveda je to simpatična Andreja Nekrep, ki je trenutno zaposlena na rektoratu , na delovnem mestu pomočnik glavnega tajnika.

www.uni-mb.org

 
 
 

ZARATUSTRA

Poslano: 02.11.2010   Ob: 02:57  Datoteka: Ni

Komentar:
Poteza Marka Marhla, da zaposli svojo "prijateljico" na delovno mesto, kjer je podrejena njemu, sama pa je nadrejena dvem službam na rektoratu, kaže, da bo tako kot sedanji "trikotnik", diskriminatorno vodil politiko zaposlovanja na univerzi. S tem dejanjem je že pokazal, kako mu je malo mar za odnose med sodelavci, saj je" njegova" s podarjenim položajem popolnoma priviligirana. Kandidat za rektorja, ki je to naredil le nekaj mesecev pred volitvami, kaže na omalovažujoč odnos do vseh univerzitetnih volilcev. Študentom na Univerzi v Mariboru pa pošilja slaba sporočila o tem, kakšen naj bi naš rektor bil.

Če bi imel kaj spoštovanja do vseh svojih kolegov na univerzi in do študentov, bi za rektorja sploh ne smel niti kandidirati.

www.uni-mb.org

 
 
 

igor

Poslano: 02.11.2010   Ob: 18:16  Datoteka: Ni

Komentar:
Kolegi so me opzorili na to stran.
Za Matejo: Nisem več član ZARES. Po dogodkih na HSE sem ugotovil, daje zame to ZARES NOVA POLITIKA, s katero se me morem več poistovetiti, zato sem izstopil.
Ne vem, kdaj sem v zadnjih sedmih letih bil na bolniški (se pa da v kadrovski službi preveriti). Zelo bi me veselilo, če mi poveste, katero bolezen in v kaki obliki imam?
Lažje se bom zdravil.
Sicer pa je moj e-mail javen. Če vas zanima kaj konkretnejšega, mi pišite, vprašajte!
Nisem kompliciran, zamerljiv, ali kaj takega.
lep dan želim,
Igor Tičar

www.uni-mb.org

 
 
 

ZaresBar---

Poslano: 06.11.2010   Ob: 04:45  Datoteka: Ni

Komentar:
PA KOLIKOKRAT MI BOSTE ŠE ZBRISALI MOJ KOMENTAR????
A RES MORA BITI OČITNO, DA NA TEJ STRANI NE SMEŠ KRITIZIRATI ZARES-A?
----
Glejte jih, zdaj pa naekrat nimajo vec nic z ZARES. Eden bo izstopil ko bo izvoljen, drugi je pa že izstopil potem ko je opravil svojo nalogo in ima pred seboj drugo. Gre Gor ima rad takšne fante. Grem stavit, da bo moj komentar po 5 minutah zbrisan!!!

Koga farbate? Najprej pol maribora ker je predsednik stranke potem pa ne bo vec? Ali pa pol univerze ker je bil predsednik potem pa bo menjal dlako in naekrat nima vec z ZARESom nic??? Nekomu se nekdo laže - kot obicajno pri ZARESu. Bog pomagaj univerzi ce zmaga kdo od ZARESovcev in pride na oblast Janša & Co.... Lahko se poslovimo od delovnih mest in plac ker univerze vec ne bo. Janša se je sprijaznil da mu ni vec cilj Kucaj pa se bo na GreGor-ja spravil in njegove somišljenike.

In najprej kasiram lepe denarce za sejnine na HSE? Si upate povedati in pokazati dokumente koliko ste dobili za sejnine? Potem po ukazu odstrelite kar je potrebno odstreliti?

ALI BO NA UNIVERZI KAJ DRUGACE?

GreGor da komando - nameri-sproži-unici - in potem boste odstopili od rektorja ko bo vse odstreljeno? Mi si pa naj place služimo kot podjemni delavci po privat fakultetah. Iz nacionalnega programa - binarnost ZARESa - nam drugo ne bo preostalo ker bodo vse univerze razpadle. Ali pa bodo uvedli šolnino - ista figa, študent bo šel za isti denar tja kjer bo prej in lažje diplomo dobil ne k nam na univerzo.

Z A R E S B R A V O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Potem bodo prišli NSi in samo iz ostankov skupaj naredili Katoliško univerzo. Mi pa po vbogajme... Nad jurja na mesec dragi moji ne sanjajte!

www.uni-mb.org

 
 
 

Parkec

Poslano: 06.11.2010   Ob: 04:49  Datoteka: Ni

Komentar:
Za tega Rad-on-jiča se ve, da ima rad fante. To vedo povedati tako na fakulteti kot v parku, kjer se ga redno videva z mlajšimi fanti, ki bi mu naj nudili storitve - 100 EUR za /cigaro/ in 500 EUR za tri tipčke, poimenujmo jih Johann, Matija in Borut (iz parka, znane face na MB gay sceni), ki mu delajo družbo celo noč.
Pa še ena zanimiva karakterna lastnost našega profesorja iz EPF: toži se z lastnim sinom Gregorjem #tudi z EPFa# in ga meče ven iz stanovanja. Si lahko predstavljate da te lastni oče toži preko sodišca in zahteva stanovanje ki ti ga je podaril nazaj????????? Si predstavljate koliko tožb bi univerza imela šele pod Rad-on-jičom?

(IN JA, RESNICO JE TREBA ZBRISATI!!! KAR DAJTE! ZARADI TEGA NE BO NIČ MANJ RESNICA!)

www.uni-mb.org

 
 
 

igor

Poslano: 06.11.2010   Ob: 05:54  Datoteka: Ni

Komentar:
Za Zaresbar
Ni kaj, takoj me obveščajo, če je kaj o meni!
Glede sejnin na HSE. Upam si povedati in lahko dokumentiram sejnine na HSE. Kot član sem dobil neto 320€, predsednik 380.V letu in štirih mesecih člansva v NS HSE smo imeli 10 sej.
Ukazuje mi lahko samo moja vnukinja.
Odstreljen sem bil jaz.
Pred več kot dvajsetimi leti smo začeli z borbo za pluralnost, za različne politične možnosti izražanja. V čem je problem, če je nekdo član neke politične opcije? Kaj naj vam še odgovorim na to pisanje ne vem, ker ne razumem (miselno) vsega.
Če vas še kaj moti ali zanima mi pišite.
lep večer želim,
Igor Tičar

www.uni-mb.org

 
 
 

kolibri

Poslano: 06.11.2010   Ob: 21:33  Datoteka: Ni

Komentar:
Kar se odzivov dveh kandidatov za rektorja dr. Danijela Rebolja in dr. Igorja Tičarja tiče, z vso spoštljivostjo spremljam njune odgovore.

Tokrat me zanima, ali je res, da vi, dr. Tičar ravno tako kot na FOV, v službo sprejemate tiste, ki so v navezi z vami po sorodstveni ali prijateljski strani?

www.uni-mb.org

 
 
 

igor

Poslano: 06.11.2010   Ob: 23:58  Datoteka: Ni

Komentar:
Moja žena je osnovnošolska učiteljica, moj sin je odvetnik v LJ, moja snaha je pravnica (je pa res, da je pomočnica tajnice na medicinski fak. UM), moj nečak živi v LJ, je pa res da je (po izobrazbi in akademskem nazivu dr. prava) prodekan na FVV. Moja starejša nečakinja ima 4 leta in je še težko zaposljiva! Ostali člani ožje družine so nažalost že pokojni. Sedaj pa bolj resno!
Kot dekan ne morem zaposlovati, niti dati odpovedi! To eksplicitno piše v dokumentu, kjer rektor opredeljuje moje pristojnosti. Pogodbo o zaposlitvi podpiše rektor, jaz pa jo samo sopodpišem z izjavo, da bom zagotavljal sredstva za plačo. Vsak ki se zaposli na FERI mora torej dobiti soglasje-podpis rektorja.
Prijatelji in znanci me ne "oblegajo" s prošnjami za zaposlitev, saj jih je velika večina iz netehniškega področja.
Upam, da sem zadovoljivo odgovoril.
Lep sobotni večer želim,
Igor Tičar

www.uni-mb.org

 
 
 

kolibri

Poslano: 07.11.2010   Ob: 01:09  Datoteka: Ni

Komentar:
Spoštovani dr. Tičar, zahvaljujem se vam za izčrpen odgovor.

Zanima me še, kdaj in zakaj ste bili odstreljeni, kot ste navedli v enem od komentarjev?

In tudi vam vse lepo.

www.uni-mb.org

 
 
 

igor

Poslano: 07.11.2010   Ob: 15:11  Datoteka: Ni

Komentar:
Izraz \\\"odstreljen\\\" sem smiselno uporabil za enak izraz, ki ga je za moje delo v NS HSE uporabil ZaresBar.
Dejstvo je, da se (ne glede na naše pobude, prošnje, pisma, telefoniade) nihče s strani lastnika (V imenu RS je vlada Skupščina HSE, problematika pa spada pod Ministrstvo za gospodarstvo) ni želel(!) pogovarjati s člani nadzornega sveta. Ne da bi kadarkoli, ali nasploh videl resorno ministrico, ali z njo na kakršenkoli način komuniciral o problemih HSE, nas je zamenjala in to s sklepom vlade, kjer niti naših imen in nazivov niso bili sposobni pravilno zapisati.
Dalje ne bom komentiral, saj menim, da sem kot nosilec določenih zaupnih podatkov moralno zavezan k molčečnosti. Upam da je to razumljivo in da to ne bo vzeto kot moj izgovor.
lepo nedeljo želim,
Igor Tičar

www.uni-mb.org

 
 
 

Miran

Poslano: 08.11.2010   Ob: 03:05  Datoteka: Ni

Komentar:
Spoštovani kolega Igor,

ali lahko dobim od vas kakšno zagotovilo, da boste prevetrili tajkunski holding, če vam zaupam svoj gas?

Kako gledate na delovanje univerzitetnih by pass podjetij: se vam zdijo potrebna ali bi jih raje ukinili?

Boštjan Brumen je za Žurnal24 izjavil, da je glavni namen te spletne strani, da on ter Mitja Kotnik po izvolitvi novega rektorja ne bosta ostala na svojih položajih. Ali nameravate pred volitvami objaviti imena svojih sodelavcev, npr. vodje kabineta?

Hvala za odgovore,
Miran

www.uni-mb.org

 
 
 

igor

Poslano: 08.11.2010   Ob: 12:36  Datoteka: Ni

Komentar:
Upam, da bo moj objavljen program (upam seveda, da bom kot kandidat potrjen in da ne bo kakih "problemov") odgovoril na vaša vprašanja. S predvidenimi mojimi člani za prorektorice oz. prorektorje sem se pogovoril, prav tako s kandidatom za svojega vodjo kabineta. Pri tej funkciji gre kratkomalo za določitev in obseg pristojnosti. Seje in sestanke bom vodil jaz, na njih bom govoril jaz, predlogi sklepov in pobude bodo rezultat sodelovanja rektorske ekipe. Upam da smo se razumeli.
Imen ljudi pred dokončno izvolitvijo, na njihovo željo ne bom objavljal (vsaj ne tako po forumih).
lepo jutro želim,
Igor Tičar

www.uni-mb.org

 
 
 

Miran

Poslano: 09.11.2010   Ob: 05:08  Datoteka: Ni

Komentar:
Menim, da je to pravo mesto, da se napiše, kako in kaj bo v prihodnje. Tudi poimensko. Če menite drugače, potem ne vidim razloga, da sodelujete "tako po forumih".

Kakorkoli, mene vaš odgovor na moja vprašanja ni prepričal.

www.uni-mb.org

 
 
 

Patriot

Poslano: 09.11.2010   Ob: 14:31  Datoteka: Ni

Komentar:
Za mene je odgovor dovolj jasen in seveda je razumljivo, zakaj se ne piše poimensko. Ptički že čivkajo o tem, da se ljudje nočejo izpostavljati saj jih je strah pritiskov in sankcij.

www.uni-mb.org

 
 
 

HrMi

Poslano: 09.11.2010   Ob: 19:04  Datoteka: Ni

Komentar:
Nisem ravno prepričan, da je temu tako. Po mojem mnenju gre bolj za pragmatizem.

www.uni-mb.org

 
 
 

Strojnik

Poslano: 10.11.2010   Ob: 00:27  Datoteka: Ni

Komentar:
Lep pozdrav vsem rektorskim kandidatom. Imam konkretna vprašanja, prosim za konkretne odgovore:
-kaj boste naredili s Kotnikom?
-kaj boste naredili s Brumnom?
-kaj boste naredili s Tancerjevo, Ujčičevo, Nekrepovo in Polutnikovo - tajkunskimi pomočnicami?
-ali nameravate razmontirati UNI d.o.o. oz. kako se boste lotili tega problema?
-koga (ime in priimek) boste imeli za prorektorje in glavnega tajnika?
-kako nameravate sodelovati s sindikatom?

www.uni-mb.org

 
 
 

WebSpider

Poslano: 10.11.2010   Ob: 14:50  Datoteka: Ni

Komentar:
Na www straneh univerze so objavili vse kandidature! Prva stran > Aktualno > Razpisi in volitve > Volitve > 5. 10. 2010 - Volitve rektorja Univerze v Mariboru oz. direktno http://www.uni-mb.si/podrocje.aspx?id=1079.

Si bo zanimivo pregledati, kaj kdo ponuja oz. kaj je kdo sposoben skupaj spraviti...

www.uni-mb.org

 
 
 

Tehnik

Poslano: 10.11.2010   Ob: 15:02  Datoteka: Ni

Komentar:
Se strinjam s tabo HrMi. Vsi bodo čakali na rezultat volitev in ponavadi je tako da fakultete ki dajo največjo podporo dobijo prorektorja.

Sam nimam občutka da bi bilo na univerzi nevem koliko strahu. Vsak ve koliko SCIjev in točk mora doseči da napreduje. Če si normalen ni nobenega problema vsaj na naši fakulteti je tako pa ko se pogovarjam s kolegi tudi pravijo da če se brigaš za svoje delo ni problema.

Roko na srce vsem nam ustreza da je tako kot je - nihče nas posebej ne priganja ali kotrolira.

www.uni-mb.org

 
 
 

HeadHunter

Poslano: 11.11.2010   Ob: 05:44  Datoteka: Ni

Komentar:
Po hodnikih se sliši naslednja sestava ekipe dr. Tičarja:
-Mirjana Babič (sedaj tajnica FG) postane glavna tajnica
-prorektorica za znanstveno delo: dr. Karin Stana Klajnšek (FS - tekstil)
-prorektor za študijske zadeve: dr. Rebolj (kandidat za rektorja iz FG)
-prorektor za mednarodno: dr. Turk (kandidat za rektorja iz FK)
-prorektor za finance: predvideva se Brumen, če se bo odpovedal glavnemu tajniku

Mirjana Babič ima za nalogo zamenjat vse sedanje pomočnice iz sedanjega kadra FERI in tehnike.

Namesto M. Tancer pride Mojca Jež Gole iz FERI, namesto P. Ujčič pride Sabina Cebek iz FERI, namesto Regine Stajnko pride Dragica Hauptman iz FS. I. Goloba bodo tudi gotovo zamenjali, kandidata se intenzivno išče (M. Potočnik je postavil kar visoke zahteve), namesto A. Golob bo prišla Lidija Koludrovič.

www.uni-mb.org

 
 
 

ključ

Poslano: 11.11.2010   Ob: 06:11  Datoteka: Ni

Komentar:
Pozdravljeni kolegi na Filozofski! Izvedel sem da je bila na akademskem zboru v ponedeljekl neka frka oz. nekaj v zvezi z akademskim zborom, vezano seveda na rektorske volitve? Mi lahko prosim opišete kaj se je dogajalo? Gotovo je bilo zanimivo, pri vas na FF se vedno nekaj dogaja.

www.uni-mb.org

 
 
 

AntiTajkun

Poslano: 11.11.2010   Ob: 06:21  Datoteka: Ni

Komentar:
HeadHunter: Ekipa dr. Tičarja me resnično navdaja s tem, da gre za nadaljevanje vladavine Boštjana Brumna. Mirjana Babić je namreč dosledna izvajalka njegovih navodil.

Poznata se že iz otroštva, ata Stevo Babić in Tone Brumen sta velika prijatla. Prav Brumen je Mirjano pripeljal sem, najprej na rektorat, ko se je pa izkazala kot dovolj poslušna, je lahko šla na FG.

Če bo Brumen prorektor za finance in Babićeva glavna tajnica, potem se nam obeta rektorat v obliki Brumen d.o.o. in v sestavi Boštjan, Mirjana in Nina! K A T A S T R O F A

www.uni-mb.org

 
 
 

kurjač

Poslano: 11.11.2010   Ob: 06:23  Datoteka: Ni

Komentar:
Tudi jaz sem slišal enako kot HeadHunter. Ljudi sicer ne poznam, o njihovi strokovnosti ne morem soditi. Sicer pa koga to zanima. Vem pa, da se je Babićeva na mesto tajnika FG povzpela brez ustreznih dokazil za zasedbo delovnega mesta. Baje so zanjo prilagodili tudi razpis. Lahko kdo potrdi?

Mojca Jež Gole in poročeni Zdenko Zorič sta pa itak parček. Po mojih info bo Zorič glavni tajnik.

www.uni-mb.org

 
 
 

AntiTajkun

Poslano: 11.11.2010   Ob: 07:18  Datoteka: Ni

Komentar:
Medtem sem preveril, da ne bo spet kakšnih očitkov o blatenju: formalna izobrazba Babićeve ustreza, delovne izkušnje pa pod nobenim pogojem!

www.uni-mb.org

 
 
 

igor

Poslano: 12.11.2010   Ob: 03:08  Datoteka: Ni

Komentar:
headhunter & consortes
Dober poskus, ampak mimo. Samo ime ugledne profesorice je v mojih mislih, vse ostalo pa so nebuloze. Zanimivo, koliko truda nekateri vlagate v odkrivanje zadev, ki bodo postale aktualne šele, če bom izvoljen.
lep večer želim,
Igor Tičar

www.uni-mb.org

 
 
 

test

Poslano: 18.11.2010   Ob: 22:48  Datoteka: Ni

Komentar:
Spoštovani dekan Igor Tičar,

Ali mi lahko odgovorite ali je Romana Vajde Horvat zaposlena na "vaši" fakulteti in sicer kot višji raziskovalec?

Hvala

www.uni-mb.org

 
 
 

igor

Poslano: 19.11.2010   Ob: 14:27  Datoteka: Ni

Komentar:
Dr. Romana Vajde Horvat nas je zapustila že lani, ni zaposlena pri nas ne polno ne dopolnilno, je še v bazi zaposlenih, kar je naša "šlamparija". Sem že naročil, da se baza prevetri in aktualizira, saj je bilo v zadnjem času kar nekaj fluktuacije. Prevzemam odgovornost nase.
lep dan želim,
Igor Tičar

www.uni-mb.org

 
 
 

feri

Poslano: 20.11.2010   Ob: 23:42  Datoteka: Ni

Komentar:
Spoštovani dekan, prosim za čisto konkretni odgovor z DA ali NE na naslednje vprašanje:
ali boste obdržali Brumna na mestu glavnega tajnika?
LP

www.uni-mb.org

 
 
 

marko

Poslano: 24.11.2010   Ob: 22:54  Datoteka: Ni

Komentar:
Pozdravljeni !
Ali kdo ve, kakšno nagrado bodo dobili študenti za glas Marhlu ?

Neuradno se nekaj pripravlja preko Uni d.o.o - jev.

www.uni-mb.org

 
 
 

krneki

Poslano: 26.11.2010   Ob: 15:48  Datoteka: Ni

Komentar:
Ja, takoj se jim bodo priznali vsi izpiti in takoj bodo diplomirali plus štipendija za doktorski študij.


kr neki

www.uni-mb.org

 
 
 

Bandidos

Poslano: 03.12.2010   Ob: 04:34  Datoteka: Ni

Komentar:
Kolikor vem, naj bi bile volitve rektorja tajne. Pred štirimi leti niso bile, ker so bila volišča slabo pripravljena. Upam, da bo letos bolje. Dirigirana priporočila senata bomo tako lahko \'kršili\' (beri uporabili svojo pravico do svobodne izbire), če nam ne bodo gledali pod prste ali pa naš glas kupili z obljubo božičnice ipd.

No, pa izvolimo pravega!

www.uni-mb.org

 
 
 

Mikuž

Poslano: 03.12.2010   Ob: 07:44  Datoteka: Ni

Komentar:
Nekdo je prav nestrpen in ne more počakat na volitve:

http://www.dostop.si/Novica.aspx?ID=1101

www.uni-mb.org

 
 
 

dostop?

Poslano: 03.12.2010   Ob: 21:41  Datoteka: Ni

Komentar:
Več kje sem slišal in tudi pri meni je bilo tako, da je ta anketa prišla na osebne naslove vseh elektorjev. Med nekaterimi na elektronske naslove, ki jih imajo za osebno rabo, in nikjer niso objavljeni, itd.

Kje so Dostopovci dobili te elektronske naslove?

Kaj pomeni koda na koncu povezave do ankete? V članku piše, da je vsak dobil svojo kodo zaradi preverjana, da lahko vsak poda samo en glas. Ali ni potem to uporabno tudi zato, da točno vedo kateri elektor je kako glasoval?

Mislim, da ta anketa ni bila preveč anonimna.

Prav tako je g. Rebolj uporabil identično mailing listo za svoj nagovor elektorjem.

Kaj se gredo g. Rebolj in Dostop (ŠOUM)?????

www.uni-mb.org

 
 
 

najpovemšejaz

Poslano: 04.12.2010   Ob: 21:34  Datoteka: Ni

Komentar:
Prof. Rebolj je res poslal na to mailing listo svoj nagovor. Je pa dostop do te mailing liste enostaven (tako kot ste dostopali vi, dostop?).

In tako so jo tudi uporabili drugi. Enostavno.

Kar tako nekaj povezati in zaključiti je pa res neposrebno napihovanje zadev.

www.uni-mb.org

 
 
 

šoušou

Poslano: 05.12.2010   Ob: 10:21  Datoteka: Ni

Komentar:
Da nima Rebolj nič z ŠOUMom? Ja pa ja de...

www.uni-mb.org

 
 
 

dostop?

Poslano: 05.12.2010   Ob: 21:24  Datoteka: Ni

Komentar:
Vprašanje z moje strani je predvsem, kako je Dostop dobil naslove, katere je uporabil za anketo in jo potem dovolil uporabiti še s strani g. Rebolja.

Pri meni in pri nekaterih elektorjih so uporabili elektronske naslove, ki jih nikjer nimajo objavljene. Se pravi naslove, katerih nismo nikjer napisali, ki so osebni.

Sam imam več naslovov. Dostop se je dokopal do mojega osebnega naslova, ki ga nikjer nisem objavil, niti ni bil nikoli povezan z volitvami, itd.

Tukaj gre za veliko zlorabo osebnih podatkov.

www.uni-mb.org

 
 
 

feri-2

Poslano: 06.12.2010   Ob: 04:08  Datoteka: Ni

Komentar:
Po odgovorih Ticarja je povsem jasno, da bo Brumna obdrzal. Na konkretno vprasanje na soocenju je odgovoril, da ima svojo ekipo izbrano, ni pa izkljucil, da je Brumen del njegove ekipe, torej je Brumen del njegove ekipe in ostaja.

www.uni-mb.org

 
 
 


<< Dodaj komentar >>