tajkuni_main_logo univerza_v_mariboru_tajkuni tajkuni_rozman_kotnik_brumen
     
 

O PROJEKTU

Namen

Zasebnost uporabnikov

 

TAJKUNI

Ivan Rozman

Mitja Kotnik

Boštjan Brumen

 

SAJ NI RES, PA JE

Navodilo za vnos

Seznam

 

LISTA ODSTRELJENIH

Navodilo za vnos

Seznam

 

TAJKUNSKE ZGODBE

Navodilo za vnos

Seznam

 

OSTALO

Kontakt

Izjava maj 2011

Izjava za javnost

Članek v Žurnal24

Članek v Financah


  ČLANEK - SAJ NI RES, PA JE  
     
  Pošiljam dve avtorski pogodbi Mojce Tancer in sklep o oddaji naročila odvetniku Danijelu Planinšec  
 
 
     
  KOMENTARJI  
 


<< Dodaj komentar >>

 
 

Janez

Poslano: 03.01.2011   Ob: 03:16  Datoteka: PRILOGA

Komentar:
Prilagam dokazilo kjer je razvidno, da je odvetnik Daniel Planinšec dobil naročilo, ki je sicer že omenjeno na tejle strani

www.uni-mb.org

 
 
 

Janez

Poslano: 03.01.2011   Ob: 03:17  Datoteka: PRILOGA

Komentar:
Pripenjam avtorsko pogodbo Mojca Tancer in CIMRŠ; vrednost 20.900 EUR

www.uni-mb.org

 
 
 

Janez

Poslano: 03.01.2011   Ob: 03:35  Datoteka: PRILOGA

Komentar:
Pripenjam avtorsko pogodbo Mojca Tancer in Uni servis d.o.o. Vrednost 13.000 EUR

www.uni-mb.org

 
 
 

Stane

Poslano: 07.01.2011   Ob: 14:41  Datoteka: Ni

Komentar:
Boštjan Brumen za Požareport:

"... Po plačilu kreditnih obveznosti nam ostane še dovolj denarja (cca. 1.000 evrov) za plačilo ostalih življenjskih stroškov. Žena (Nina Brumen; op.p.) je odvetnica. Nisem Slovenec iz stereotipa, ki zasluži več kot žena,"

Komentiram samo to, da Nina Brumen intenzivno sodeluje z odvetnikom Danijel Planinšec. Med drugim ima pisarno na bivšem naslovu odvetnika Planinšeka. Iz več strani sem še slišal, da je pri tem poslu z Univerzo Brumnova podizvajalka odvetniške pisarne Planinšec.

www.uni-mb.org

 
 
 

3derik

Poslano: 17.02.2011   Ob: 00:24  Datoteka: Ni

Komentar:
Žalostno je gledat to lobiranje, klečeplazenje in moledovanje ... Če je Mojca Tancer pol toliko sposobna, kot se sedaj predstavlja da je, ji ne bo problem najti službe, če pa ni, pa tudi na univerzi nima kaj iskati. Kako ljudje ne razumejo, da pride čas, ko je treba oditi in zato sta dva načina: ali greš sam (in ohraniš kanček dostojanstva), ali pa te odidejo (kot se je dogajalo v času, ko so se iskale pravne podlage za že izvršena dejanja). Včasih ni dovolj obračanje po vetru in menjava dlake (volk dlako menja ...), ali pač … to pa je na novem vodstvu, da dokaže.

www.uni-mb.org

 
 
 

Telebajsek

Poslano: 05.04.2011   Ob: 21:29  Datoteka: Ni

Komentar:
Spoštovani predhodnik!

Mojca Tancer vsekakor ni dovolj sposobna, velja za najbolj nesposobno pomočnico glavnega tajnika. Njena pravna (ne)sposobnost je znana vsem, ki so imeli tako ali drugače kak stik z pravno službo rektorata. Toda, gre za osebo ki se zna spretno obračati proti vetru, kar jo je tudi pripeljalo tukaj, kjer je sedaj.

Njeno klečeplazenje in moledovanje me ne preseneča, gre za izjemno zahrbntno in spletkarsko žensko, ki se je v vsakem trenutku pripravljena obrniti proti vetru za svojo korist. Ne bi se čudil, če bo maja prva v vrsti pred Rektoratom polagala rdeč tepih dr. Rebolju ob nastopu njegove funkcije Rektorja.

Strinjam se z predhodnikom, ni dovolj če volk menja dlako. Gre za žensko, ki je sodelovala pri praktično vseh poslih tajkunskega tria in je bila egzekutorica politike boštjana brumna. Na novemu vodstvu je, da dokaže, da ljudjem kot je tancerjeva ni mesto na Univerzi v Mariboru.

Dragi predhodnik, če odgovorim na Vaše vprašanje, gospa tancer vsekakor ni dovolj sposobna, da bi si našla dobro, ali bolje rečeno vsaj približno podobno službo kje drugje. Prav zato se tako oklepa svoje trenutne službe, ter poskuša širiti svoje lovke tudi na pravni fakulteti. Edino UM in tajkunski trio so dovolj velika "molzna krava", ki lahko mojci tancer zagotovo takšno službo.

Samo upamo lahko, da je (bo) dr. Rebolj uvidel s kom ima opravka in kmalu odstrelil osebo, ki je s svojimi spletkami in sodelovanjem z tajkunskim triom naredila neprecenljivo škodo naši Univerzi v Mariboru.

www.uni-mb.org

 
 
 


<< Dodaj komentar >>