tajkuni_main_logo univerza_v_mariboru_tajkuni tajkuni_rozman_kotnik_brumen
     
 

O PROJEKTU

Namen

Zasebnost uporabnikov

 

TAJKUNI

Ivan Rozman

Mitja Kotnik

Boštjan Brumen

 

SAJ NI RES, PA JE

Navodilo za vnos

Seznam

 

LISTA ODSTRELJENIH

Navodilo za vnos

Seznam

 

TAJKUNSKE ZGODBE

Navodilo za vnos

Seznam

 

OSTALO

Kontakt

Izjava maj 2011

Izjava za javnost

Članek v Žurnal24

Članek v Financah


  ČLANEK - SAJ NI RES, PA JE  
     
  TAJKUNI NA PRAVNI FAKULTETI  
 
 
     
  KOMENTARJI  
 


<< Dodaj komentar >>

 
 

sidney

Poslano: 04.01.2011   Ob: 21:44  Datoteka: Ni

Komentar:
Lovke tajkunske organizacije so se raztegnile tudi na Pravno fakulteto, kjer bi morali še najbolj skrbeti za zgled bodočim pravnikom. Tako je kandidata tajkunskega »tria« podprl aktualni dekan dr. Rajko Knez, pri tem pa je sodelovalo tudi nekaj »pijonov,« ki so na fakulteti aktivno in agresivno rovarili proti dr. Rebolju in nagovarjali volivce, naj glasujejo za dr. Marhla. Poleg tega so organizirali tudi študentske predstavnike in zagotavljali Marhlu dodatne glasove. Tukaj je sodelovala predvsem mlada raziskovalka Maja Habjanič (prej Ekart), ki je sodelovala že pri organiziranju študentskih glasov na prejšnjih volitvah pred štirimi leti proti Rebolju za Rozmana (poročena z Antonom Habjaničem, ki vodi tajkunsko organizacijo Tehnocenter d.o.o. in ki ga je postavil tja aktualni tajkunski »triKotnik«). Za nagrado naj bi ji tajkunska ekipa (skupaj s tajkunskimi pomočniki s PF, sedanjim dekanom in nekaterimi drugimi, ki so se nadejali funkcij na račun davkoplačevalskega denarja) v času pred nastopom novega kabineta celo omogočila postati tajnica Pravne fakultete po upokojitvi dosedanjega tajnika Ramšaka. Tako očitno želijo izigrati kabinet prof. Rebolja, da tajkunskih pomočnikov ne bo mogel (skladno z volilnimi obljubami) odstraniti ali onemogočiti, ker jim bodo sklenili trajna delovna razmerja.

www.uni-mb.org

 
 
 

EXxe

Poslano: 25.01.2011   Ob: 20:02  Datoteka: Ni

Komentar:
knez je samo lutka. po moje je bil potisnjen v to. Zdaj se bo poskuasil zvlect ven iz godlje in se priliznit rebolju. Rozmanovce pa bi bilo treba po mojem skromnem mnenju odrezat.
m. habjanic ni tajnik ampak je pp tajnik?? Upam, da je Rebolj obvescen o svinjarijah na pravni

www.uni-mb.org

 
 
 

skeptik

Poslano: 09.02.2011   Ob: 04:50  Datoteka: Ni

Komentar:
Na Pravni fakulteti je že nekaj let pravo leglo ljudi, ki bi tam sploh nikoli ne smeli biti, kaj šele predavati.

Prejšnji dekan Pravne fakultete Franc Pernek je na psihiatrijo spravil svojega študenta, ki se ni hotel ukloniti njegovi pohoti, v koš pa je metal indekse že, če nisi prav napisal njegovega imena.

Pernekov zet Boris Kostanjevec, ki je prav tako poučeval na Pravni fakulteti, je skoraj vsakotedenska "medijska zvezda" črne kronike.

Toplakov sin Jure, prav tako predavatelj na Pravni fakulteti, je pred tremi leti na študentski zabavi pijan stegoval roke po študentki, ki je baje bila celo v modricah.

Ženo Antona Habjaniča, direktorja Tehnocentra, so zaposlili na mesto sedaj že bivšega tajnika Pravne fakultete Ramšaka, Ramšakovo hčerko pa so zaposlili na rektoratu univerze.

Si sploh lahko predstavljamo, kakšni mladi pravniki prihajajo iz takšnega legla?


www.uni-mb.org

 
 
 

seve

Poslano: 14.02.2011   Ob: 15:09  Datoteka: Ni

Komentar:
To je res sokantno kar se dogaja na pravni. Tajkunski dekan Rajko Knez ima kar nekaj "masla" nad seboj. Naj poleg afere Maja Habjanič omenimo tudi afero računovodstvo (dobro obveščeni vedo o čem se gre) in razpad kazenske katedre (kjer trenutno ni niti enega redno zaposlenega). Dobre sodelavce (L. Selinšek) so odgnali, slabe (M. Habjanič) pa zaposlili. Žalostno, da je mariborska pravna padla na tako nizke veje. Sedaj se bodo verjetno probali potuhniti, češ saj ni nič, ROzmana ne poznamo, itd. Iz obveščenih krogov je znano, da je Knez Tiho želel zmage Rozmanovega kandidata. Zaposlitev Maje Habjanič pa je jasen dokaz za to.

www.uni-mb.org

 
 
 

kitpeks

Poslano: 21.02.2011   Ob: 15:45  Datoteka: Ni

Komentar:
Tako črno pa na Pravni fakulteti le ni - oziroma kmalu bo bolje. Z uvedbo bolonjskih programov in prevzemom dekanovanja od strica Šimeta (prejšnji dekan prof.dr. Šime Ivanjko, ki je ob tem tudi počasni konzul Hrvatske u Mariboru, je namreč Rajkov stric) bo lahko dekan PF, izredni prof. dr. Rajko Knez, ob pomoči svojih mentorjev (Ivanjko, Kocbek,...) razpredal o morali i etiki in o tem kam so poniknili vsi kandidati za študij na tako odlični ustanovi kot je Pravna fakulteta. Mogoče pa bo uvedel še kakšen predmet s predpono nepremičnine....(kot pomoč obvladovanju vseh nepremečnin "dinastije" Ivanjko v Mariboru, Sloveniji in Hrvaški)?
Ab alio expectes, alteri quod feceris!

www.uni-mb.org

 
 
 


<< Dodaj komentar >>