tajkuni_main_logo univerza_v_mariboru_tajkuni tajkuni_rozman_kotnik_brumen
     
 

O PROJEKTU

Namen

Zasebnost uporabnikov

 

TAJKUNI

Ivan Rozman

Mitja Kotnik

Boštjan Brumen

 

SAJ NI RES, PA JE

Navodilo za vnos

Seznam

 

LISTA ODSTRELJENIH

Navodilo za vnos

Seznam

 

TAJKUNSKE ZGODBE

Navodilo za vnos

Seznam

 

OSTALO

Kontakt

Izjava maj 2011

Izjava za javnost

Članek v Žurnal24

Članek v Financah


  ČLANEK - SAJ NI RES, PA JE  
     
  Dr. Izidor GOLOB - predstojnik RCUM - je 8.12.2010 podpisal novo naročilo za RC IRC Celje v vrednosti 15.000 EUR.  
 
 
     
  KOMENTARJI  
 


<< Dodaj komentar >>

 
 

insajder

Poslano: 24.01.2011   Ob: 20:19  Datoteka: Ni

Komentar:
Naročil je sistem za vodenje avtorskih honorarjev. Zbral je 3 ponudbe (Genis, Burdian in RC IRC Celje), najugodnejši ponudnik spet RC IRC.

Navkljub dejstvom da:

- so plače prestavljene na februar pa bi morale biti že eno leto v uporabi

- RC IRC ne plačuje pogodbenih kazni za neizvedbo plač v okviru rokov

- predhodno naročilo - izgradnja sistema za vodenje osnovnih sredstev - ga je tudi dobil RC IRC na enak način, pravtako še ni narejeno

V igri je prijateljsko podjetje tajkunskega rektorja Ivana ROZMANA. Vodi ga Rozmanov prijatelj dr. Ivan VEZOČNIK.

Več je že bilo objavljeno na
tej povezavi.


www.uni-mb.org

 
 
 

outsajder

Poslano: 28.01.2011   Ob: 00:54  Datoteka: Ni

Komentar:
Koliko ima ta Izidor Golob hrbtenice?

www.uni-mb.org

 
 
 

pipi

Poslano: 06.02.2011   Ob: 05:57  Datoteka: Ni

Komentar:

Izidor Golob že ima hrbtenico, vendar je zelo upogljiva.Sedaj se naenkrat močno nagiba Rebolju, seveda bi bilo zanimivo vedeti, s čim ga bo prepričal, saj zaenkrat ( v 16 mesecih) še ni uspešno in v roku končal nobenega projekta, ali pa ?

www.uni-mb.org

 
 
 

izkušeni

Poslano: 09.02.2011   Ob: 05:49  Datoteka: Ni

Komentar:
Dobra iztočnica ob kateri bom še jaz dopisal nekaj misli. Sem na RCUM preživel oba Tomaža (Seljaka in Klojcnika), z Golobom zazdaj shajam. Zatorej si upam zatrditi, da poznam, kako deluje RCUM.
Golobovo vodenje RCUM najbolj zaznamujeta (po mojem skromnem mnenju) njegova dvoličnost in nesposobnost.

Zakaj dvoličnost:

- ob prihodu nam je dejal, da se vidi na mestu predstojnika RCUM več kot eno leto ter da ne bo odpuščanja ali zunanjega izvajanja. Po tekočem traku sedaj podpisuje naročila za zunanja dela pri tajkunskih firmah. Prav tako je bil na dragem seminarju (beri potovanju) v Ameriki na temo zunanjega izvajanja

- kot svojo najpomembnejšo nalogo je navedel izdelavo strategije RCUM v okviru UM. Zdaj nam je nikakor noče predstaviti. Še do tega sem skeptičen, ali je sploh bila narejena?

- sodelavcu je Brumen direktno povedal, da bo programerski oddelek zaprt takoj, ko bodo plače na RC IRC, Golob še pa kar trdi kako da o tem ne ve ničesar

- ker ti nikoli ničesar ne bo povedal v obraz. Na primer: Če bo podvomil o tem, mar ste včeraj ob 11. uri sedeli v pisarni, nikakor ne bo tega preveril pri vas osebno. O tem pa bo nemudoma povprašal svoje špiclje na RCUM in Brumnovi tajnici naročil vse mogoče izpise iz štempl ure. No, cele dneve sedaj baje visi v programu urica in tajnice več ne gnjavi. Če bo špicelj zadeva pozitivna boste v njegovi pisarni in boste dobili vročilnico opozorila, v nasprotnem primeru ne boste zvedeli okrog tega nič.
Enako pričakujte če bo podvomil o vašem strokovnem odgovoru. Prav tako ne boste poklicani da ga utemeljite. Merodajno bo mnenje njegovega brata (Matej Goloba). Tale nas okrog prikazuje kot tepčke in nesposobneže, medtem ko pa sebe prikazuje kot rešitelja informatike na UM. Ali bo pa Googla vprašal. Če boste meli srečo vas bo z pridoblejnimi mnenji seznanil, kar mimogrede.

- zaradi prejšnje alineje se super ujema z Brumnom in z Tancerjevo, sta pravtakšna zahrbtneža

Zakaj nesposobnost:

- niti ne pozna zadev vsebinsko, niti ni sposoben sodelovati z sposobnimi ljudmi. Ne razume niti površinsko delovanja kompleksnih sistemov kot so plače na UM in računalniška - mrežna infrastruktura UM

- namesto da bi uvidel potrebo da se usposobi o vodenju, je šel na potovanje v Ameriko. Tam se je pa izobraževal o zunanjem izvajanju

- urejanje VSAKERŠNE podrobnosti z zunanjimi izvajalci ter naročniki mora iti preko Goloba. Sposoben vodja zaupa svojim sodelavcem. Medtem odločno precenjuje sposobnosti Katje Harej Pulko in se omenjena pojavlja kot pomočnica predstojnika RCUM in hkrati vodja programerskega oddelka RCUM. Od kod takole zaupanje lahko najdemo v drugih tajkunskih člankih.

- v prvem planu pri sodelavcih nagrajuje ter ceni obliko; ne vsebino. Konkretno prosperirajo če ga lepo naslovijo in pridejo vsako stvar vprašat, medtem ko pa stokovnjaki zapušcajo RCUM. Ob letu in pol vodenja RCUM je postal pravcat absolutist

- menim da se v letu in pol vodenja RCUM lahko Izidor Golob pohvali z naslednjimi dosežki:

* priboril si je 2 pisarni, ki jih je RCUM zgubil ko je odšel Klojčnik

* če bo (njegov) bog pomagal bo enkrat letos uspel računat plače v novem sistemu

* uvedel je demonstracijsko HelpDesko. Eno leto je najprej tuhtal ali bi jo programirali ali kupili; sedaj kupljen produk že pol leta uvaja v uporabo

* aplikacijo za Študentske domove je vzel bivšemu sodelavcu (na pritlehno - zloben način) ter jo brez razpisa dal v izdelavo podjetju BuyITC d.o.o.

* podpisal je en kup pogodb za zunanje izvajanje. Nisem edini ko trdim, da z jasnim namenom razkroja RCUM. Eni pri nas znajo razložiti da to dela še za svoje finančne koristi s pomočjo tajkunske Sfere-IT d.o.o.

* pridobil je izvajalca za brezžično povezavo rektorata. Zelo zanimiva zadeva, kdo in kako bo delal...

* famozni Live@EDU projekt. Bivši sodelavec mi je povedal da ga je Golob osebno zavozil z prefercijo izvajalca Microsoft. Aja, zdaj ga demonstracijsko izvaja EPF. Seveda na njem delajo zunanji partnerji.

www.uni-mb.org

 
 
 

EPFovec

Poslano: 11.02.2011   Ob: 06:35  Datoteka: Ni

Komentar:
Alo, kaj pa SAP? Brez Izidorja Goloba ga ne bi dobili, saj ni važno, če ga rabimo in znamo uporabit, mamo ga :-D

www.uni-mb.org

 
 
 

strateg

Poslano: 15.02.2011   Ob: 02:03  Datoteka: PRILOGA

Komentar:
Izkušeni izpostavlja izdelavo strategije RCUM. Prilagam pogodbo med FERI in Rektoratom na to temo. Še en dokaz več, kako je tokrat prav tako šlo zgolj in samo za pretakanje denarja. Narejeno ni bilo še prav nič.
Na tole temo sta se nam na dveh sestankih pridružila Maja Pušnik (dobra prijateljica Katje Harej Pulko) in Aleš Živkovič iz Inštituta za informatiko in potem je vse skupaj potihnilo. Golob torej ničesar ne skriva, saj ničesar nima!

Sedaj se sprašujem naslednje: koga bo gospod Izidor Golob za ta projekt označil za nesposobnega, ko gre vendarle za "njegov" projekt. Zopet zaposlene na RCUM? Dr. Marjana Herička iz II?

www.uni-mb.org

 
 
 

Vnesite ime

Poslano: 20.02.2011   Ob: 00:46  Datoteka: Ni

Komentar:
Ali ima Katja Harej Pulko, pomočnica predstojnika RCUM, ustrezna znanja in izkušnje za vodenje programerskega oddelka RCUM?

www.uni-mb.org

 
 
 

yozo

Poslano: 21.02.2011   Ob: 04:45  Datoteka: Ni

Komentar:

Katja ne izpolnjuje pogojev, niti nima ustreznega znanja, da o pogojih za vodenje niti ne zgubljamo besed, saj na (FERI ju) od koder je prišla nikoli ni bila vodja. O njeni strokovnosti več vedo povedati številne vodje računovodstev in referatov po Univerzi. Njeni nagovori se največkrat začenjajo s projekt , projekt pa zopet projekt , zato se je že drži ime »gospa projekt «
V vsakem primeru je bila pripeljana z namenom, da pomaga g. Izidorju Golobu prenesti posle na Sfero d.o.o, kjer je direktor njen mož. Aktivno je tudi sodelovala pri zloglasnem projektu plače, kjer bo sigurno imelo zaključno besedo kakšno sodišče, saj so bili pogoji pogodbe kršeni po dolgem in počez. Sodi v tisti krog zaposlenih s strani odhajajočega vodstva UM, kateri niso izpolnjevali pogojev, so pa za ceno tega morali izvrševati ideje vodstva.
Po Univerzi se sliši, da bi bilo za določene zaposlene zelo dobro, da se sami odpovedo delovnega mesta, katerega trenutno zasedajo, zaradi nečednih početij v preteklosti, predvsem zadnjem letu.
Katja Harej Pulko zagotovo sodi v to skupino zaposlenih na UM.

www.uni-mb.org

 
 
 

insider2

Poslano: 21.02.2011   Ob: 16:11  Datoteka: Ni

Komentar:
Izkušenj ga. Harej Pulko ne morem komentirati, ker ne poznam, lahko pa rečem, da sem jaz v nasprotju s prejšnjim komentarjem s strani računovodkinj dobil o njej dobil precej zelo pohvalnih mnenj in naj bi bila edina, s katero se na projektu plač sploh da pogovarjat. Tudi od drugih sem slišal, da bi naj bile bolj po njeni zaslugi nove plače sploh obračunane. Res pa bi naj bilo, da zraven ni bilo kaj veliko videti g. Goloba.

Na splošno, pa se mi zdi pljuvanje po vseh kar povprek (tudi po tistih, ki delajo dobro) neresno in ne bo pripeljalo na boljše.

www.uni-mb.org

 
 
 

računovodstvo

Poslano: 21.02.2011   Ob: 19:59  Datoteka: Ni

Komentar:
Zanimivo koliko različnih mnenj, bom dopisala še našo izkušnjo: o računovodskih poslih nimata ne Golob ne Harejeva blage veze in to je problem pri uvedbi tega projekta. Še večji problem je njun odnos do nas in način komunikacije. Mi smo stranke in pričakujemo temu primeren odnos!

Da bi koga hvalili za uvedbo plač na UM, lepo vas prosim. Od Klojčnika sta projekt prevzela novembra 2009 in sta plače uvedla februarja 2011. To pove vse!

www.uni-mb.org

 
 
 

drago

Poslano: 04.04.2011   Ob: 15:16  Datoteka: Ni

Komentar:
Ja pa pogljmo malo dvoličnost g. Izidorja Goloba. Plače so narejene, kako so narejene se ve, ob koncu sledi zahvala trem delavkam, ki so delale na projektu palče, čez dober teden je bilo dvema povedano, da se na njih ne računa več, tretja Katja Harej Pulko(naveza Sfera d.o.o)pa je trenutno za dobro opravljeno delo na "službenem potovanju "na Floridi"
Točno tako se to počne

www.uni-mb.org

 
 
 

računovodstvo2

Poslano: 05.04.2011   Ob: 16:42  Datoteka: Ni

Komentar:
Dragi moji, čas je da tudi jaz povem nekaj na temo Goloba in Harjeve. Vsi, ki smo se zadnje mesece preteklega leta mučili z novim programom plač vemo, da ga brez pomoči g. Violete in g. Rolande NE BI BILO!!!
Harejeva je bila samo statist, njena aroganca je večkrat presegla vse meje dobrega sodelovanja, trdim, da ji še sedaj marsikaj v računovodstvu ni jasno.
Tudi to smo slišali, kaj se je zgodilo g. Rolandi in g. Violeti, skratka vse skupaj je samo dokaz več, kaj počne oz. je počelo vodstvo, ki odhaja.
Golobu in Harejevi samo toplo priporočam, da kakor sta prišla tudi odideta.

www.uni-mb.org

 
 
 

uporabnica

Poslano: 06.04.2011   Ob: 00:53  Datoteka: Ni

Komentar:
Programi so v uporabi, zraven njih pa vsi problemi,ki jih imamo mi v računovodstvih.
Ve se, da za poslom stoji Rozman in RC IRC d.o.o. Ampak Golob je Rozmaov človek, to je bilo na tej strani že večkrat napisano.
On in Harejeva sta vodila celotno izvedbo od novembra 2009 do prvega izplačila, zato sta prva in edina krivca izdelka, ki se mu reče program za plače. Vemo kakšne težave so z izpisi itd.
Kar pač je tu je, mi izgubljamo živce, eni pa na Florido!!!
Jaz bi tudi oba poslala le da ne na Florido, temveč na prelepi Goli otok,pa naj tam malce razmišljta!!!

www.uni-mb.org

 
 
 

drago

Poslano: 09.04.2011   Ob: 01:26  Datoteka: Ni

Komentar:
Še nekaj o dvoličnosti Goloba, oz. o njegovem vodenju RCUM-a. Medtem ko se na prefinjeno hinavski način zahvaljuje delavcem za delo, pa uživa posebne bonitete njegov prijatelj Jože Gašparič.

www.uni-mb.org

 
 
 

insajder1

Poslano: 11.04.2011   Ob: 04:50  Datoteka: Ni

Komentar:
Pa opišimo Izidorja Goloba kot kapetana barke po imenu RCUM, ki pluje skozi nemirne tokove Univerze v Mariboru.
Lahko bi ga opisali kot kapetana barke, ki izgublja dobre mornarje (odhodi delavcev drugam) , druge meče iz barke, s takšnim krmarjenjem bo slej ko prej razbil barko z mornarji vred, kdo od mornarjev bo preživel ostaja negotovo.

www.uni-mb.org

 
 
 

rektoratorca

Poslano: 14.04.2011   Ob: 02:56  Datoteka: PRILOGA

Komentar:
Dve stvari in nasvet:

- končno se sprijaznite na RCUMu, da bo Izidor Golob ostal predstojnik. Novi rektor se je že odločil, da ga bo obdržal. Mnogim okrog RCUMa je jasno, da je to zgrešeno, ampak je dejstvo

- glavna tema po pisarnah je zdaj pravljica, kako Golob ni vedel o potovanju Katje Harej Pulko na Florido (zapisano drugače: kako je pred sodelavci skrival njeno privatno - družinsko - službeno pot). Podobna pravljica je tudi, da je Harejevo na RCUM pripeljal Brumen... Dodajam print... že nekaj dni kroži po pisarnah in dokazuje, kako to ne drži

- nasvet je za Izidorja Goloba: sodelavke se med seboj pogovarjamo, nekatere še družimo. Nesmiselno je biti zloben do ene in svinjsko prijazen do druge.. okrog iste zadeve

www.uni-mb.org

 
 
 

yozo

Poslano: 15.04.2011   Ob: 03:24  Datoteka: Ni

Komentar:
Če Golob in Harejeva po vsem tem, kaj sta počela in še počneta ostaneta, potem Vam spoštovani bodoči rektor dr. Rebolj svetujem, zadržite še Kotnika,Brumna in vse njim podložne, ki so UM pripeljala na pota trenutne slave. Najdite avtorje spletne strani in jim svetujte, da se vsem na tej strani omenjenim tajkunom opravičijo. Samo tako si namreč lahko razlagam govorice, da bi ta duet, pa še kdo zraven ostal na Rektoratu!
Ja pa za božjo voljo dr. Rebolj, če še niste spregledali, pa vsaj odprite ušesa!

www.uni-mb.org

 
 
 

bila tam

Poslano: 15.04.2011   Ob: 04:17  Datoteka: Ni

Komentar:
Dodala bi samo nekaj. V torek smo vse lepo videle in podale pripombe na nove plače.
Vsi smo ugotovili, da se operacije, za katere smo v starem programu potrebovale določen čas sedaj potrebujemo mnogo več. Pa saj je res, kot je že napisala kolegica, kar je tu je in s tem bomo živele naslednjih deset let????
Videla pa se je lepo vloga vodij projekta plače. Gospod Golob (Katje ni bio zraven, Florida) je v eno ponavljal, kako še tega in onega ni, da pa to sploh ni problem in temu podobne fraze. Seveda je gospoda iz RC IRCd.o.o. samo veselo beležila in pisala pripombe in želje, saj je že videl, kako padajo denarci na račun.
Najbolj žalostno pri tej zgodbi pa je to, da smo se pogovarjale o rečeh, ki bi morale biti opravljene že pred prevzemom.
Sprašujem se, ali bo kdo kdaj za to odgovarjal????
Morda bo Izidor Golob uspel celo koga prepričat, da je s programom plače prihranil sredstva !(ha ha ha)

www.uni-mb.org

 
 
 

toni

Poslano: 17.04.2011   Ob: 15:22  Datoteka: Ni

Komentar:
Še o dvoličnosti dvojnih merilih in lažeh Goloba!

Pred časom je Golob na sestanku vsem navzočim razložil, da on na plače svojih zaposlenih res nima pristojnosti vplivati in naj se zaradi majhnih plač zaposleni obrnejo na sindikat! Seveda je to o vplivu in pristojnosti debela laž. In zakaj ? Zato ker,

1. njegov prijatelj Jože Gašparič ni član sindikata
2. ker ni član sindikata, je lahko le njegov nadrejeni g. Golob predlagal napredovanje
3. prijatelji Goloba lahko napredujejo za štiri plačilne razrede NAENKRAT(po 5 mesecih zaposlitev na UM)

Koliko vemo , je za 4 plačilne razrede možno napredovati komaj po dvanajstih letih zaposlitve na UM.
Za štiri plačilne razrede naenkrat pa sploh ne vemo , če je to v skladu z zakonodajo in statutom UM. (razen v primeru Gašpariča po 5 mesecih!!!!)
Prijatelji Goloba napredujejo zelo hitro. Za njih ne veljajo enaka pravila kot za ostale zaposlene na UM.

Zato poziv vsem, bodite prijatelji Goloba ,vsekakor se splača!!!

www.uni-mb.org

 
 
 

burek

Poslano: 18.04.2011   Ob: 23:01  Datoteka: Ni

Komentar:
Tudi ostali,ki jih ni pipeljal Golob napredujejo z enako svetlobno hitrostjo po plačilnih razredih - NAVZDOL!

Golob je najprej uničeval RCUM kot kaže po nareku tria fantastikus sedaj pa ga, da bi se Rebolju dokazal kako je on sposoben.

On mora dokazati, da je sposoben, drugi pa nesposobni ker je vprašanje kje še lahko dobi tako dobro plačano službo za svojo nesposobnost!(nezmožnost sodelovanja z ljudmi? nesposobnost vodenja? nepoznavanje inf. sistema? popoln razkroj informacijskega sistema? Ostal brez glavnega administratorja, ki je še kar brez zamenjave. ).

Ko je dal odpoved na direktoratu ministrstva naj bi klečal pred Rozmanom sedaj pa ne bo dal odpoved ampak se plazi pred Reboljem (in to že pred volitvami rektorja).

RCUM je pa tako z njim postal deponija prijateljev, ki so ostali brez službe in zaslužnih bivših študentov funkcionarjev. Kaj pa delajo pa samo Golob ve.

Niso važne izkušnje, niso pomembne delovne navade, ni zaželeno razmišljanje z svojo glavo ampak samo služenje njegovim interesom!

Tisti, ki pa se ne strinjajo z njegovo politiko uničevanja RCUM-a in gredo pa mu delajo uslugo in si rešujejo osebno zdravje.

Zato vsi lezite v rit, kimajte in se klanjajte in boste postali šefi in še hitreje napredovali po lestvici in bodite prodane duše (če ne prej pa ko vas bo prodal ob naslednjem reševanju svoje kože)!

Iz ruševin pa bi vsakdo znal vsaj nekaj zgraditi pa čeprav se vse spet takoj podre.

www.uni-mb.org

 
 
 

zaposlena na um

Poslano: 19.04.2011   Ob: 04:22  Datoteka: Ni

Komentar:
Če trditev o napredovanju g. Gašperiča drži, v kar seveda ne dvomim, ker drugače ne bi bilo tukaj zapisano, je takšno napredovanje žaljivo za vse zaposlene na UM.

Vsi zaposleni še predobro vemo, kako je težko napredovati na fakultetah, da pa nekoga po petih mesecih službovanja na rektoratu "nagradijo" z napredovanjem za 4 plačilne razrede, je oprostite izrazu "svinjarija" brez primere.

Resno pričakujem, da bo novo vodstvo ostro ukrepalo proti akterjem takšnega in podobnih nagrajevanj, ki je ponižujoče za vse zaposlene na UM.

www.uni-mb.org

 
 
 

joco

Poslano: 20.04.2011   Ob: 01:50  Datoteka: Ni

Komentar:

No Toni, novica, ki ste jo napisali o Gašpariču ne drži popolnoma. Povem vam in vsem ostalim samo to, da je Gašparič napredoval za »pet plačilnih razredov« in ne štiri, kot navajate vi.

Očitno je napredoval za vsak mesec zapositve po en plačilni razred. Ima pa, kot ste omenili zato res velikanske zasluge Golob.

Preseneča me edino dejstvo, da je ta novica prišla na ta forum tako pozno, saj se je o tem govorilo po hodnikih rektorata že v jeseni.

www.uni-mb.org

 
 
 

zlatko

Poslano: 26.04.2011   Ob: 03:57  Datoteka: Ni

Komentar:

- v službi se dela
- v službo se bolj malo dela
- v službi se zelo malo dela
- Jože Gašparič

Zelo zanimivo , Izidor Golob, ki svojo nesposobnost zamegljuje s tem, da vsem naokrog vehementno razlaga , kako njegovi podrejeni malo in slabo delajo, pa daje potuho človeku, ki ga je sam pripeljal in Jože že lep čas, po znamenitem sporu z Brumnom pred več kot pol leta res ne dela nič. (razen zase)

Še en dokaz več, o Golobovi dvoličnosti in dvojnih merilih !!!

www.uni-mb.org

 
 
 

andrej

Poslano: 30.04.2011   Ob: 01:05  Datoteka: Ni

Komentar:
Tako kot ima Univerza v Mariboru tri glavne tajkune ima tudi RCUM sanjski trojček, ki se skriva pod imeni Izidor Golob, Katja Harej Pulko in Jože Gašparič. Seveda si je ekipo sestavil sam Izidor Golob , čeravno je dolgo trdil nasprotno. Škoda, ki jo je napravila omenjena predvsem dvojka Izidor in Katja, je zelo težko popravljiva, posledice nesposobnosti in namernega uničevanja bodo še dolgo prisotne.
Po spremembi oblasti pa se Izidor že lepo prilizuje Rebolju, seveda se ne ve, ali samo zase ali za vso trojko. Upamo lahko le, da bo, če še ni g. Rebolj uvidel, da to ne pomeni kakšnega koli napada na omenjeno trojico, temveč je vse omenjeno na tej strani resnica!!!

www.uni-mb.org

 
 
 

Telebajsek

Poslano: 01.05.2011   Ob: 03:24  Datoteka: Ni

Komentar:
Tudi sam bi dodal nekaj besed o "slavnemu" Izidorju Golobu, samooklicani alfi in omegi RCUMa.

Sam sem ga imel priložnost spoznati in delati z njim približno pol leta. Gre za neverjetno nesposobnega človeka (ni mi jasno kje je Golob študiral informatiko, kajti pri njemu je na vsakem koraku vidno pomanjkanje osnovnega znanja informatike...), organizacijske sposobnosti ima na nivoju osnovnošolca, toda ima predvsem en izjemen "talent". Imenovan Spletkarstvo.

Golob kaže izjemno prijazno sliko pred nadrejenimi, in popolnoma drugačno med svojimi podrejenimi (Oseba, ki jo je vrgel iz pisarne, ko je prišel na Rektorat, je nagovoril z besedami: "Kaj vi sploh tukaj počnete, kdo sploh ste vi, saj nimate položaja da bi bili v tej pisarni, ta pisarna je zame" Neverjetno!). Aroganco pogosto izkazuje tudi med ostalimi zaposlenimi na RCUM, pri čemer mu pomaga tudi samooklicana desna roka, Katja Harej Pulko, o kateri pa tukaj rajši sploh ne bi izgubljal besed. V normalnih razmerah oseba njenega karakterja in sposobnosti sploh ne bi prestopila praga Rektorata. Istočasno pa Golob med vodstvom igra neverjetno prijaznega, všečnega in skromnega človeka. Tako je počel pri trenutnem tajkunskem triu, sedaj pa isto nadaljuje pri novoizvoljenemu Rektorju dr. Rebolju. Njegovo prilizovanje dr. Rebolju meji že na pravo neokusnost.

Ampak, da se vrnemo k samooklicanemu generalu RCUMa, Golobu. Njegova glavna naloga je spremljanje mailov zaposlenih na Univerzi. V to sem se prepričal tudi sam. Lahko vam zagotovim, da Golob konstantno visi na email naslovih "sovražnikov" tajkunskega trija in podatke takoj prenaša boštjanu brumnu. Ne bi se čudil, če je v preteklosti Golob kontroliral tudi maile dr. Rebolja, človeka kateremu sedaj razprostira rdeči tepih in izkorišča vsako priložnost, da se mu prikupi. Neverjetno, kako brez obraza znajo biti nekateri ljudje!

Kolikor vem, je Izidor Golob izjemno veren človek. Čudi me, da potem ne ve, da so 6, 7 in 8 božja zapoved sledeče:

6 Ne nečistuj!
7 Ne kradi!
8 Ne pričaj po krivem!

Stvari, ki so del Golobovega vsakdana. Tudi sam sem vernik, in vprašam se, ali res zastopava obadva iste vrednote?

www.uni-mb.org

 
 
 

publisher

Poslano: 04.05.2011   Ob: 05:52  Datoteka: PRILOGA

Komentar:
Že pred prazniki se je na našem tiskalniku znašlo nekaj zanimivih tiskovin. Potem ko je Golob danes vneto razlagal, kako je tu vse napisano neresnica, objavljam priloge.

Prva je tukaj in se ji reče lobiranje za Gašpariča, lenuha - ampak poštenjaka. Tudi Golob je poštenjak, nesposobni poštenjak! Ali je res to to kar potrebujemo v cvetu IT na univerzi?

www.uni-mb.org

 
 
 

publisher

Poslano: 04.05.2011   Ob: 06:01  Datoteka: PRILOGA

Komentar:
Objavljam še drugo prilogo, v kateri Golob "fehta" 5 razredov za svojega poštenjaka. Nam je seveda vneto zatrjeval, da pri tem napredovanju on nima nič, da ima v zvezi s financiranjem zvezane roke.

Je še pa nekaj zanimivo: dodatno napredovanje je Gašparič dobil zaradi vpeljave IP telefonije na celotno UM. Iz tega ni naredil nič. Še več: Brumen je ugotovil, da je Gašparič poskušal preko svojih povezav na Iskratelu speljati veliki posel na Iskratel. Da ga Brumen ni skinil iz RCUM gredo velike zasluge Golobu.

Spoštovani kolega Gašparič, kakšni so torej rezultati vašega enoletnega dela na RCUM? Razen, da sta z Golobom odigrala nekaj trikov na sestankih z novim rektorjem in dr. Marnom (predvsem pri diskreditaciji dr. Časarja)??

www.uni-mb.org

 
 
 


<< Dodaj komentar >>