tajkuni_main_logo univerza_v_mariboru_tajkuni tajkuni_rozman_kotnik_brumen
     
 

O PROJEKTU

Namen

Zasebnost uporabnikov

 

TAJKUNI

Ivan Rozman

Mitja Kotnik

Boštjan Brumen

 

SAJ NI RES, PA JE

Navodilo za vnos

Seznam

 

LISTA ODSTRELJENIH

Navodilo za vnos

Seznam

 

TAJKUNSKE ZGODBE

Navodilo za vnos

Seznam

 

OSTALO

Kontakt

Izjava maj 2011

Izjava za javnost

Članek v Žurnal24

Članek v Financah


  ČLANEK - SAJ NI RES, PA JE  
     
  boštjan brumen je neformalno že obtožen več kaznivih dejanj v primeru kriminalnih poslov povezanih z razpisom za izgradnjo medicinske fakultete. nacijonalni preizkovalni urad (NPU), ki je prevzel primer naj bi obtožil še dva posameznika, ki naj bi brumnu pomagala pri kaznivih dejanjih - sramota za univerzo v mariboru!  
 
 
     
  KOMENTARJI  
 


<< Dodaj komentar >>

 
 

revolucionar

Poslano: 01.03.2011   Ob: 16:46  Datoteka: Ni

Komentar:
Kako neznansko podlih postopkov so se posluževali Boštjan Brumen & Com., da so nad sodelavce pošiljali celo detektivsko podjetje, ki jim je pred prazniki, v poznih večernih urah vročalo odpovedi pogodbe na domovih, in s tem izrabljali naš, univerzitetni denar.

Brumen, Rozman in Kotnik bi morali biti postavljeni tudi pred etično sodišče, kjer bi jim sodili zaradi njihovih grdobij in poniževanj naših sodelavcev, ki se jih bodo sramovale še generacije zaposlenih in študentov in ki jih univerza ne pomni v vsej svoji zgodovini.

Kakšno naključje, da se tako kot pri narodih v Severni Afriki, s to spletno stranjo končno prebuja tudi naš tako dolgo zamolčani in potlačeni upor.

Kdaj bomo tudi mi, kot narodi v Severni Afriki, pospremili tirane univerze skozi vrata?

www.uni-mb.org

 
 
 

admin

Poslano: 02.03.2011   Ob: 08:11  Datoteka: Ni

Komentar:
Končno je nekdo napisal to kar nam zaposlenim na rektoratu predstavlja nočno moro - Boštjan Brumen! Oseba, ki si de facto zasluži kazensko ovadbo je prav gotovo Bojana Sovič iz podjetja PRO PLUS d.o.o.! Soviča je edina oseba, ki ima neomejen dostop v pisarno Boštjana Brumna in dostop do vse dokumentacije povezane z razpisom za Medicinsko fakulteto! Bojana Sovič predstavlja vezni člen pri posredovanju podkupnin do Boštjana Brumna! Bojana Sovič je tudi žena Gunterja Soviča bivšega nadzornika v imperiju Boška Šrota! Boštjan Brumen edino njej popolnoma zaupa in ji prepušča neomejena pooblastila v postopkih javnega naročanja na področju invsticij! Bojana Sovič je bila tudi oseba, ki je posredovala pi nakupu nepremičnine Boštjana Brumna na otoku Krku (kot del provizije nepremičniskih poslov Boštjana Brumna)!

Bojana Sovič bo za Boštjana Brumna naredila vse, da reši tako njega kot pred vsem sebe!

Dr.Rebolj rotimo vas, da nas čim prej rešite terorja Brumna in Sovičeve!

www.uni-mb.org

 
 
 

TIKA TAKA

Poslano: 04.03.2011   Ob: 07:33  Datoteka: Ni

Komentar:
Kako naklepno se Boštjan Brumen loteva metod, da odstrani nekoga, je izkusilo veliko ljudi.

Preden je odpustil sodelavca, mu je ukinil delovno mesto. Medtem pa je od fakultet zahteval, da v vseh svojih sistemiziranih delovnih mestih prečrtajo, oz. ukinejo smer izobrazbe, ki jo je imel sodelavec. Zato da so bili ob povpraševanju po prostih delovnih mestih (ki ga mora delodajalec zakonsko opraviti, ko ukinja delovno mesto) odgovori fakultet negativni. Saj sodelavec kljub prostim delovnim mestom na fakultetah naenkrat ni ustrezal nobenemu.

Kako neznosno žalostno, da se namesto zgodb o napredku, uspehih in razvoju na univerzi, soočamo z organiziranim kriminalom, izigravanju zakonov, poniževanju sodelavcev...

Pa vendar se premika. Drži namreč novica, da ljudem z rektorata slovenski FBI že diha za ovratnik, saj so posameznike že zasliševali kriminalisti, ki so posebej zadolženi za gospodarski kriminal. Vsi tisti, ki so jih z rektorata že klicali na zasliševanje, so bili baje zelo zgovorni.

Upamo, da bo ta izrojenost uma in duha kmalu dobila svoj epilog.

Toda zgodbam še ni konca.

www.uni-mb.org

 
 
 

Dundo

Poslano: 31.03.2011   Ob: 08:18  Datoteka: Ni

Komentar:
POD NAMIŠLENIM imenom Revolucionar je pisec opisal -kot tudinekateri drugi pisci-nekaj grdobij izrojenega uma 'malega napoleončka' BB.

Tista o najetih detektivih,ki vročijo odločbo o prekinitvi delovnega razmerja na UNI MB je točna in dokumentirana tudi v primeru B.Boštarja na FOV Kranj-opisana v 'poslovilnem pismu' omenjenega na Listi odstreljenih-podpisal jo je delodajalec 'še ne bivši' rektor I.R/v prilogi pri B.Boštar/.
To pa vodi do sklepa,da je na vse-kar kažejo tudi drugi primeri po posameznih fakultetah-da noben izrojeni in pohlepni rektorski um ne more funkionirati brez podobnih'umov' dekanov in senatov fakultet in UNI MB:
-to nadalje dokazujejo vse neuspešne habilitacije -po I.R.&COMP 'nenaših'-tudi prisotnih na Listi odstreljenih na UNI MB/ali pa obratno nagrajevanje 'svojih'n.pr.M.Tacer na PF,ITD./,
-zaekrat neuspešnih poiskusih nepotističnih habilitacij in drugih kadrovanj za dekanska mesta,petmesečno pehodno obdobje za novega ,že izvoljenega rektorja,neuspeli poiskusi spremeb Statuta UNI MB,itd.,
V' pravni državi'RS je I.R.&comp 'uspelo 'v nepolnih 2 mandatih-iz UNI MB narediti neverjetno 'štalo'.To je možno le pod pogojem,da je 'štala' še marsikje drugje,n.pr.pri tožilcih,odvetnikih ,sodnikih,itd.Skratka v pred kazen.postopkih in sodiščih,itd.
Resnično me zanima izračunj vlaganj 'v ljudi',ki si ga je privoščil I.R.&comp in posamezni dekani z plačevanjem odvetniških storitev.Ga lahko pričakujemo od novega rektorja ?

www.uni-mb.org

 
 
 

advokatura

Poslano: 27.04.2011   Ob: 02:52  Datoteka: Ni

Komentar:
Odvetnik Planinšec redno pošilja račune za svoje delo, pred kratkim pa je poslal univerzi dva računa za skupno skoraj 100.000,00 EUR. Kakšne pravne nasvete je potrebovala trojica Rozman-Kotnik-Brumen za tako gromozanski znesek?

Sem lahko prištejemo še znesek plače žene odvetnika Planišca, ki jo je "trikotnik" zaposlil v projektni pisarni rektorata.

Novo vodstvo univerze bo lahko proučilo, koliko denarja je "trikotnik" porabil, ko je aktiviral vso odvetniško mašinerijo, ki je mlela laži po sodiščih in ugonabljala sodelavce.

Za grdobije, za katere vedo na rektoratu, da sta se dogovarjala glavni tajnik Boštjan Brumen in njegov stric predsednik Delovnega sodišča v Mariboru Stanko Omerzu, pa je bilo že javljeno tudi ministru za pravosodje Zalarju, na Delovno sodišče v Ljubljani, Vrhovnemu sodišču, protikorupcijski komisiji in Nacionalnemu uradu za boj proti kriminalu ...

www.uni-mb.org

 
 
 


<< Dodaj komentar >>