tajkuni_main_logo univerza_v_mariboru_tajkuni tajkuni_rozman_kotnik_brumen
     
 

O PROJEKTU

Namen

Zasebnost uporabnikov

 

TAJKUNI

Ivan Rozman

Mitja Kotnik

Boštjan Brumen

 

SAJ NI RES, PA JE

Navodilo za vnos

Seznam

 

LISTA ODSTRELJENIH

Navodilo za vnos

Seznam

 

TAJKUNSKE ZGODBE

Navodilo za vnos

Seznam

 

OSTALO

Kontakt

Izjava maj 2011

Izjava za javnost

Članek v Žurnal24

Članek v Financah


  ČLANEK - SAJ NI RES, PA JE  
     
  Odpreti novo temo pod saj ni res, pa je z naslovom: MAG. MOJCA TANCER VERBOTEN IN TAJKUNI PRAVNE FAKULTETE V tišini se na pravni dogaja ena največjih afer zakulisnega dogajanja s tajkunskim triom in njegovimi pomočnicami. Tajkunsko delovanje na pravni fakulteti dobiva nove razsežnosti. Zdaj habilitirajo že tajkunsko pomočnico prve vrste Mojco Tancer Verboten za asistentko na tej fakulteti.  
 
 
     
  KOMENTARJI  
 


<< Dodaj komentar >>

 
 

miha78

Poslano: 10.03.2011   Ob: 03:59  Datoteka: Ni

Komentar:
Zmotil sem se. Želim napisati: Želim odpreti novo temo z naslovom... (prosim moderatorja da popravi)

V tišini se na pravni dogaja ena največjih afer zakulisnega dogajanja s tajkunskim triom in njegovimi pomočnicami.

Tajkunsko delovanje na pravni fakulteti dobiva nove razsežnosti. Zdaj habilitirajo že tajkunsko pomočnico prve vrste Mojco Tancer za asistentko na tej fakulteti. Dokaz je link na strani (klik na zapisnik 33. seje senata): http://www.pf.uni-mb.si/index.php?option=com_content&task=view&id=6022&Itemid=226

Zadeva je zanimiva. Očitno je vez med njo in dekanom Rajkom Knezom precej močnejša, kot bi lahko mislili in potrjuje špekulacije o tesni zvezi med vodstvom pravne fakultete in tajkunskim triom. Prav tako naj bi bila mag. MOJCA TANCER VERBOTEN zelo dobra z novo tajnico fakultete Majo Habjanič, ki jo je postavilo tajkunsko vodstvo tik pred iztekom mandata rektorja Rozmana in dekana pravne, iz poizvedovanj pa gre prav za tisto Majo (takrat se je pisala še Ekart), ki je delovala proti Rebolju kot študentski predstavnik na volitvah pred štirimi leti in prav tako mobilizirala študentske volivce za Marhla na zadnjih rektorskih volitvah. Mogoče pa morata Habjanič in Knez zagotoviti Mojci Tancer ustrezno službo za primer odstrelitve z rektorata.

www.uni-mb.org

 
 
 

rektoratOR

Poslano: 10.03.2011   Ob: 21:37  Datoteka: PRILOGA

Komentar:
Se strinjam s prejšnjim komentarjem. Očitno je Mojca Tancer še sama ugotovila, da so ji dnevi (ure) na Slomškovem trgu 15 štete.
Na vsaki normalni fakulteti bi senat gladko zavrnil vlogo take osebe kot je ona, žal je na Pravni fakulteti drugače. Očitno je vez med takjuni z rektorata tam najmočnejša!

www.uni-mb.org

 
 
 

Skeptik

Poslano: 10.03.2011   Ob: 23:12  Datoteka: Ni

Komentar:
Ali ni mag. Mojca Tancer pri svojih 50 letih že malo prestara za asistentko?

www.uni-mb.org

 
 
 

Reformator

Poslano: 11.03.2011   Ob: 07:11  Datoteka: Ni

Komentar:
Pravna fakulteta bi morala vzgajati in izobraževati. Njen modus bi moral biti ne samo strokovnost, temveč predvsem poštenost in resnicoljubnost. Fakulteta je zaradi učiteljev, kot je bil dekan Franc Pernek, ki je prav tako kot dekan Jesenšek, nadlegoval študente (tokrat fante), v svet poslala generacije študentov kot je Mojca Tancer. Študente, ki so na Pravni fakulteti izkusili, kako se zavoljo nezadovoljnega dekana še nedavno tega morali svoje indekse pobirati iz koša. Kakšne vzore so imele generacije študentov? In ti sedaj preplavljajo državo, kjer jim kot pravnikom po podjetjih ali odvetnikom ni tuja njihova lastna brezobzirnost do delavcev in lakomnost po dobrinah, ki jih niso ustvarili.

Vsakršna tovrstna zloraba moči učiteljev bi morala biti obsojena, učitelj pa bi več ne imel vstopa na univerzo. Kaj vse počenjajo posamezniki na tej univerzi z našimi otroci. Ta univerza postaja taka kot katoliška cerkev.

Ali bo Mojca Tancer, ki je še včeraj zlorabljala svojo moč nad profesorji in ostalimi na univerzi, postala učiteljica, ko pa je sama potrebna temeljite prevzgoje, predvsem po človeški plati?

In kdaj bo Pravna fakulteta pričela zbirati najboljše od najboljših, ki bodo v ponos univerzi, študentom pa vzor, ki se ga bodo spominjali vse življenje?

www.uni-mb.org

 
 
 

rektoratOr

Poslano: 11.03.2011   Ob: 15:42  Datoteka: Ni

Komentar:
Dragi skeptik, Mojca Tancer se šele bliža 40. letom in bo še nekaj vode preteklo, dokler bo 50. Edino upam, da ne na Univerzi v Mariboru.
Tukaj na rektoratu si jo čimprej želimo na listi odstreljenih UM!

www.uni-mb.org

 
 
 

RektoratCinderella

Poslano: 05.04.2011   Ob: 07:57  Datoteka: Ni

Komentar:
Se strinjam z predhodnikom, mojca tancer je res primerek najnizkotnejše oblike ljudske zahrbtnosti, je spletkarka in zahrbtnež par exellence, sama osebno še nisem spoznala človeka, ki bil bil sposoben tako suvereno gledati človeku v oči in brez sramu lagati. Prav tako je vsem znana njena arogantnost, ki pa je po mojem samo oblika obrambnega mehanizma, s katerim hoče prikriti svojo nesposobnost za delo.

Njena nesposobnost na področju prava je znana vsem na Rektoratu, praktično vso delo zanjo opravljajo dekleta v pravni pisarni Rektorata. Ne dvomim, da so ji ure na Slomškovem trgu štete, saj gre za žensko, ki je sodelovala pri praktično vseh umazanih poslih tajkunskega tria in je po mojem skromnem njenju prva na listi za odstrel.

Asistentka na Pravni fakulteti ?? Zveni kot neslana šala. In kaj bodo napisali med njene reference? Spletkarstvo in miniranje sodelavcev, ter podpisovanje papirjev pri delovanju tajkunskega tria ?? Res se vprašam, kajti strokovnost na področju prava je tancerjevi tako blizu kot lanjski sneg. Kdaj bomo naredili konec tajkunizaciji naše Univerze ??

www.uni-mb.org

 
 
 

Telebajsek

Poslano: 05.04.2011   Ob: 20:59  Datoteka: Ni

Komentar:
Zanimivo, da so avtorji spletne strani izbrisali komentar, v katerem je piska, uslužbenka rektorata omenila, da so tancerjevi na hitrem dvigu iz mesta navadne referentke na mesto pomočnice glavnega tajnika pomagala ljubezenska razmerja z nekaj vplivnejšimi (starejšimi) ljudmi na UM. Se je morda nekdo našel v tej zgodbi?

www.uni-mb.org

 
 
 

informator

Poslano: 05.05.2011   Ob: 17:44  Datoteka: Ni

Komentar:
Za tiste, ki morda še ne veste... Mojca Tancer gre na Medicinsko fakulteto za tajnico. Deloma odstreljena torej.

www.uni-mb.org

 
 
 


<< Dodaj komentar >>