tajkuni_main_logo univerza_v_mariboru_tajkuni tajkuni_rozman_kotnik_brumen
     
 

O PROJEKTU

Namen

Zasebnost uporabnikov

 

TAJKUNI

Ivan Rozman

Mitja Kotnik

Boštjan Brumen

 

SAJ NI RES, PA JE

Navodilo za vnos

Seznam

 

LISTA ODSTRELJENIH

Navodilo za vnos

Seznam

 

TAJKUNSKE ZGODBE

Navodilo za vnos

Seznam

 

OSTALO

Kontakt

Izjava maj 2011

Izjava za javnost

Članek v Žurnal24

Članek v Financah


  ČLANEK - SAJ NI RES, PA JE  
     
  Dragi ŠOUM....kdo financira to vaše udejstvovanje in prizadevanja, da očrnite vodstvo UM. Študentski denar? Bo letos še manj denarja za koristne projekte? Ali bodo dodatna sredstva, ki ste si jih priskrbeli z spremembo študentske ustave dovolj? Upam, da si tudi kdo od nasprotnikov ŠOUM-a vzame čas, priskrbi sredstva in malo razišče kakšne tajkunske zgodbe se pletejo med vami.  
 
 
     
  KOMENTARJI  
 


<< Dodaj komentar >>

 
 

lopov lopovu

Poslano: 08.09.2010   Ob: 21:56  Datoteka: Ni

Komentar:
Grehi ŠOUM verjetno niso tako veliki kot so grehi UM, saj so ŠOUMovci vendarle LE študentje... UM pa so izšolani lopovi.

Seveda je pa tukaj vojna neizogibna... UM hoče v svoje žepe stičati še tisti del denarja, ki so ga nekoč lahko kradli na ŠOUMu. In če prav razumem je stališče tega posta slednje... "Ker krade ŠOUM lahko krade tudi UM", drži?

Vse kar sem se v svojih letih študija naučul je: ČLOVEK, KI IMA VSAJ MALO VESTI IN VSAJ MALO PONOSA LAHKO Z DVIGNJENO GLAVO HODI PO MARIBURO LE, ČE NIMA OPRAVKA NE Z UM IN NE Z ŠOUM!

Sicer pa... če jih nimajo toliko osebne integritete, da bi jih bilo sram početi teh reči, potem jih tudi ni sram, če kdo tukaj kaj takšnega napiše...

www.uni-mb.org

 
 
 

Žurapazise

Poslano: 10.09.2010   Ob: 21:28  Datoteka: Ni

Komentar:
Zdravo!

Medtem, ko se Žura matra s to negativno propagando, gradimo zavezništvo, ki bo naslednjo jesen odrezala Žuro in njegove "no brain" vojačke ala Žiga Schmidt iz ŠOUMa in Maribora za vedno... v zapor seveda:)

www.uni-mb.org

 
 
 

yozo

Poslano: 22.09.2010   Ob: 02:07  Datoteka: Ni

Komentar:
Dragi študentje z glasovalno pravico !

Sami dobro veste, da ste pomemben člen v verigi, ki se imenuje Univerza v Mariboru.
Že na prejšnjih volitvah so vaši predhodniki prevesili tehtnico na stran sedanjega rektorja
Rozmana. Prav glasovi vas študentov so mu omogočili še en mandat. In glej volitve so pred vrati, vaši glasovi pa bodo zelo pomembni !
Verjetno se sprašujete zakaj, računica je preprosta. Sedanje vodstvo je malo prehitel čas, nekaj zastavljenih ciljev privatizacije jim ni uspelo uresničiti. Tudi že uresničene projekte pa je potrebno enako voditi naprej, kot so jih pričeli. Če volitev ne bo dobil njihov človek, bi jim lahko novo vodstvo zaradi škodljivih projektov univerzi že sprejete pogodbe razveljavilo.
Ker jim ni uspelo, da bi sedanji rektor imel še en mandat, bodo naredili vse, da pa zmaga njihov kandidat za rektorja, ki ga bodo seveda oni predlagali.(da lahko ostaneta Kotnik in Brumen)
Na zadnjih volitvah so vsi študentski funkcionarji s fakultet za nagrado, da so lobirali pri študentih z volilno pravico, naj glasujejo za Rozmana dobili v dar PRENOSNI RAČUNALNIK !!!
Zatorej, vsi študenti, ki imate volilno pravico izkoristite to enkratno priložnost, Univerza v Mariboru JE in bo tudi tokrat za pravi glas delila darila. (ne vemo še kakšna)
Zato torej ŠTUDENTJE Z GLASOVALNO PRAVICO ste sedaj CARJI, do volitev bodo delali z vami v rokavicah, samo lepo ubogajte prorektorja VUKA, ki vam bo povedal, komu dati glas.
Vseeno pa velja premisliti, kako glasovati, darilo vam tako in tako ostane, volitve pa so tajne….

Yozo z ekipo » Ni nam vseeno, kaj počnejo z Univerzo v Mariboru«

www.uni-mb.org

 
 
 

poksy

Poslano: 22.09.2010   Ob: 02:54  Datoteka: Ni

Komentar:
V bistvu niso nič dobili v dar in trajno last ! Prenosne računalnike so dobili v uporabo in so bili v lasti univerze. Do tuki vse ok od tuki naprej K O R U P C I J A ! Nekdo naj preveri kam izginejo potem tile prenosniki: Brumen in Kotnik svetujeta izjavo o ukradenem prenosniku, prijavo policiji in mirno uporabo prenosnika dokler ne crkne ! Tako izginjajo osnovna sredstva iz lastništva UM, preverjeno. Trdim da je VEČINA prenosnikov prejšnega študentskega sveta pri njih doma uradno pa so bili ukradeni. Odgovorni ste pa tisti ki podajete lažne izjave

www.uni-mb.org

 
 
 


<< Dodaj komentar >>