tajkuni_main_logo univerza_v_mariboru_tajkuni tajkuni_rozman_kotnik_brumen
     
 

O PROJEKTU

Namen

Zasebnost uporabnikov

 

TAJKUNI

Ivan Rozman

Mitja Kotnik

Boštjan Brumen

 

SAJ NI RES, PA JE

Navodilo za vnos

Seznam

 

LISTA ODSTRELJENIH

Navodilo za vnos

Seznam

 

TAJKUNSKE ZGODBE

Navodilo za vnos

Seznam

 

OSTALO

Kontakt

Izjava maj 2011

Izjava za javnost

Članek v Žurnal24

Članek v Financah


  ČLANEK - SAJ NI RES, PA JE  
     
  Svetujem rektorju Rozmanu naj si to spletno stran redno ogleduje, da bo vsaj vedel kaj se dogaja.  
 
 
     
  KOMENTARJI  
 


<< Dodaj komentar >>

 
 

bivši študent

Poslano: 15.09.2010   Ob: 03:04  Datoteka: Ni

Komentar:
Če se spomnim še iz časa mojega študija, bo Rozman verjetno potreboval nekoga, ki bo namesto njega našel te strani, saj vsaj takrat, ko sem jaz študiral, pa tega še ni tako dolgo, je Rozman kot predavatelj na FERI-ju poznal računalnik le po zunanjem videzu….

Seveda ni skrivnost, da so tudi pri študentskih anketah njegove ocene bile med najslabšimi, to so sicer opravičevali s prezasedenostjo, čeprav ne vem , kakšno vezo ima to s strokovnostjo.

Predlagam, da se UM na področju tehničnih znanosti zahvali za sodelovanje Rozmanu in njemu podobnim strokovnjakom, mesta pa prepusti mladim strokovnjakom , ki jih ni prehitel čas, ker v nasprotnem , UM nikoli ne bo prišla na Šanghajsko lestvico.

www.uni-mb.org

 
 
 

nejc

Poslano: 16.09.2010   Ob: 17:30  Datoteka: Ni

Komentar:
Če sem prav uganil govoriš o tem:

Oceno "dobro" (2,71), ki je podpovprečna, je dobil tudi rektor univerze Ivan Rozman, predavatelj štirih predmetov na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko. "Ker sem rektor, imam veliko drugih obveznosti in tako kot študentje tudi sam nisem preveč zadovoljen s svojim pedagoškim delom - delo visokošolskega učitelja zahteva celega človeka, enako kot delo rektorja, dan pa ima na voljo le 24 ur. Na izpitih zahtevam enako raven znanja kot prej, vendar se dogaja, da predavanja odpadejo tik pred zdajci zaradi drugih neodložljivih obveznostih in jih je treba nadomeščati v terminih, ki za študente niso najugodnejši. Če bi bila ocena višja, bi jo sam štel za neobjektivno," odgovarja Rozman.

objavljeno na: http://www.mladina.si/tednik/200751/clanek/slo--strogo_zaupno-borut_mekina/

www.uni-mb.org

 
 
 

Mariborčan

Poslano: 19.09.2010   Ob: 05:11  Datoteka: Ni

Komentar:
Spoštovani g. Rozman!

Ko boste v ponedeljek ob svečanosti dneva Univerze v Mariboru spregovorili množici, se zavedajte, da vas bo poslušalo mnogo ljudi, ki vas še do pred kratkim spoštovali. Po tem, kar je napisano na tem spletnem portalu pa se morate zavedati, da ste s svojimi pajdaši pripeljali drugo največjo slovensko univerzo na zelo slab glas.

Sedaj komaj razumem, zakaj ste umaknili kandidaturo za župana, o kateri se je v preteklosti že govorilo, bali ste se tega, kar je sedaj ravno tako prišlo v javnost. Pa vam moram povedati, da je na tem portalu še zelo malo napisanega, glede na govorice, ki krožijo po mestu, pa še malo dlje. Vi in vaša dva pomočnika, Brumen in Kotnik ste hujši tajkuni kot Bavčar, Šrotin Kordež skupaj.

Pa vi javno s svojimi podjetji in slamnatimi direktorji, ki jih tja postavljate delate , privatizacijo Univerze v Mariboru!!! ( ko vidim listo odstavljenih me spreleti srd, sploh ko slišim način kako se tega lotevate )

Svetujem vam, da si dobite stilista, ki vas bo tako uredil , da vas ljudje na ulici ne bodo takoj prepoznali, ker vas je lahko resnično sram, kar počnete. Kdor koli bo vaš naslednik, pa mora vam in vašima dvema šerifoma , tako kot Kordežu prepovedati vstop v institucijo, kjer je študij dokončalo veliko znanih ljudi, sam se ne štejem med znane, ni mi pa vseeno ko slišim, kaj se dogaja v totem Maribori.

Močno upam, da se vam materialna škoda, ki jo počnete čim prej dokaže, ter končate tam, kjer vam je mesto. Škodo, ki pa ste jo naredili ugledu Univerze v Mariboru, pa bo zelo težko popravljiva !!!

www.uni-mb.org

 
 
 

FLOKI 2

Poslano: 02.10.2010   Ob: 07:35  Datoteka: Ni

Komentar:
I.R. NI DOBER REKTOR,JE PA -ZAENKRAT 'USPEŠEN' TAJKUN!

Za to trditev,je veliko dokazov-tudi na tem spletu-naj dodam svoje:

-prva:pred leti sem predaval na bivši PEF-imeli so študenti Pedagogike in ..
približno 22 predmetnih povezav,
-pogosto sem študente,ko se jih je nekaj dest in več 'usulo' k meni:od kod ta milost,da imam polno študentov?-število variralo za 10-2o- je bil odgovor:spet je odpadel ROZMAN,
-na dodatno vprašanje zakaj včasih pridejo,včasih pa ne je bil odgovor:včasih namesto profesorja pride asistent,itd.
-problem je v tem ,da ta isti I.R. le-to disciplinsko preganja pri prekinitvah delov.rarmerja pri odstreljenih/nepopolen seznam !/ učiteljih skupaj z dekani,ki so enaki tiči oz. ped.delikventi/ne vsi !/:nekateri redno celo leto v predav.pošiljajo asistente,redno na izpite,ki jih seveda sami obračunavajo v plači,itd.
-druga:pri 'svojih' je dajal dovoljenja za predavanja drugje-pri 'nesvojih' pa je uveljavljal t.ime.konkurenčno klavzulo,
-tretja:'njegovi' so dobili dovoljenjaza udeležbo v CRP-ih in RP-'NENJEGOVI'-pa ne,
Skratka:večina uporabljenih rektorskih pooblastil je uporabljal KORUPTIVNO-od tod tudi visoko število kazenskih ovadb na UNI MB/po D.K.!/ na t.ime.Kosovo komisijo in spet korumpira odvetnike,se udeležuje razprav na sodiščih vsaj v 1/2 SLOVENIJE.'i tako stalno,svaki dan'-zadnjih 6 let !Do kdaj ?I.R.&comp generirajo korupcijo in razprodajajo ugled UNI MB.Daleč je mesto na 'šangajski' lestvici-je pa več CEKINOV zanj&comp.IN KDO NAJ BI POVPREČNO INTELIGENTNEGA IN NADPOVPREČNO KORUMPIRANEGA I.R.vabil na TV omizja O PERPEKTIVI VISOKEGA ŠOLSTVA V SLOVENIJI.Bi ga Vi?

www.uni-mb.org

 
 
 


<< Dodaj komentar >>