tajkuni_main_logo univerza_v_mariboru_tajkuni tajkuni_rozman_kotnik_brumen
     
 

O PROJEKTU

Namen

Zasebnost uporabnikov

 

TAJKUNI

Ivan Rozman

Mitja Kotnik

Boštjan Brumen

 

SAJ NI RES, PA JE

Navodilo za vnos

Seznam

 

LISTA ODSTRELJENIH

Navodilo za vnos

Seznam

 

TAJKUNSKE ZGODBE

Navodilo za vnos

Seznam

 

OSTALO

Kontakt

Izjava maj 2011

Izjava za javnost

Članek v Žurnal24

Članek v Financah


  TAJKUNSKA ZGODBA  
     
 

JURE MARN v Pahorjevih socialnih demokratih

 
 
 
     
 

Na spletu sem zasledila, da je Jure Marn lani kandidiral na volitvah v Mariboru na listi Socialnih demokratov. Tako prihajana vrh univerze v Mariboru, poleg Reboljevega Zaresa, še SD. Je izbira marna za mesto glavnega tajnika univerze reboljeva ideja ali ga je postavila politika za protiutež Golobiču?

 
     
  KOMENTARJI  
 


<< Dodaj komentar >>

 
 

Dundo

Poslano: 19.04.2011   Ob: 06:29  Datoteka: Ni

Komentar:
POJAVLJANJE NA KANDIDATNIH LISTAH nima veliko zveze z siceršnjo politično/idejno opredelitvijo.
Najbolj znan primer je 'trablmajker'KAHL Erjavec,ki je pred pristankom v Desus-u plačeval članarino 5-im pol.strankam.Ali pa znani voditelji pol.strank,ki so iz bivše ZK proporcialno razporejeni v vseh,največ v SDS.
Edina nadstrankarska je 'tošl-partija' in neučinkovit pravni sistem.Po tem kriteriju pa je bila razporejena vsa bivša I.R.&COMP problematična struktura v vodstvu/rektoratu in po fakultetah UNI MB.To sta edina kriterija-drugače povedano:talentirani delikventi so v vseh strankah.Ali slučajno kdo ve v katerih strankah je bil I.R.&comp?Ali je slučajno kdo izračunal sodne in odvetniške stroške I.R. izločanja 'nesomišlenikov' na UNI MB.
Spoštovani uredniki spleta ne me zopet odpraviti in ne objaviti zaradi pravopisa. Ni vsaka kritična pripomba pravopisna napaka.Res pa je da spletna povezava vaša zamisel in strošek.
Pozdrav.
Dundo

www.uni-mb.org

 
 
 

ribič

Poslano: 04.05.2011   Ob: 20:09  Datoteka: Ni

Komentar:
Koliko vem, je Marn v SD že zelo, zelo dolgo. Mislim, da ne gre za politiko. Vprašanje okoli stroškov odvetnikov in "odškodnin" zgubljenih tožb UM tudi mene zanimajo. Na otvoritvi FKBV se je Rozman javno zahvalil Janši, če to kaj pove.

www.uni-mb.org

 
 
 


<< Dodaj komentar >>