tajkuni_main_logo univerza_v_mariboru_tajkuni tajkuni_rozman_kotnik_brumen
     
 

O PROJEKTU

Namen

Zasebnost uporabnikov

 

TAJKUNI

Ivan Rozman

Mitja Kotnik

Boštjan Brumen

 

SAJ NI RES, PA JE

Navodilo za vnos

Seznam

 

LISTA ODSTRELJENIH

Navodilo za vnos

Seznam

 

TAJKUNSKE ZGODBE

Navodilo za vnos

Seznam

 

OSTALO

Kontakt

Izjava maj 2011

Izjava za javnost

Članek v Žurnal24

Članek v Financah


  TAJKUNSKA ZGODBA  
     
 

Tajkun Bojan PETAN rešuje skrite lastnike UNI Gostinstvo d.o.o.?

 
 
 
     
 

Rebolj z dreamteam ekipo se trenutno ukvarja z neposlušnimi senatorji UM, na deoojih poteka pa silovit boj za prestol. Prestol v smislu kdo se bo uspel izvleči iz godlje in kdo ne…

Takšen primer je recimo UNI gostinstvo d.o.o., kjer se je proti koncu prejšnjega tedna zgodil sestanek, na katerem naj bi Bojan Petan, znani slovenski medijski tajkun predvidoma privolil v dokapitalizacijo prezadolžene firme.
Tajkunski trio Rozman, Kotnik in Brumen pride sredi 2008 na idejo o megalomanskem poslu z obrati študentske prehrane na UM. Po nekaj taktičnih manevrih iz Nekras d.o.o. nastane UNI gostinstvo d.o.o. njegova začetna ustanovitelja sta pa Nedeljko KRSTIČ in Radomir STANKOVIČ. Firma od leta 1999 do 2008 nima pomembnejših dosežkov. Preko nje prejomenjena zaračunavata določene storitve za ŠOUM, za katerega takrat vodita gostinske lokale.
V tajkunsko firmo začne spreminjati 2008. Takrat se izvede načrt tajkunskega tria o prevzemu UM lokalov in potencialno miljonskemu poslu. Za te potrebe se pridruži gospod Davor Račič, dejansko ne vem kdo od tajkunov ga je pripeljal. Fant se spozna na finance in računovodstvo, o gostinstvu nima ne duha in ne sluha. Po nekaj začetnih težavah z študentskimi boni zadeva dokaj uspešno štarta. Hitro potem postane glavni molzni konj tajkunskega dream tima, glavno vlogo ima prokurist Račiča, ki z pogodbami prečrpava denar iz UNI gostinstva, na drugi strani z gostinskimi mahinacijami jemlje gotovino in jo nosi tajkunskemu triu. Tajkuni Rozman, Kotnik, Brumen pridejo do velike vsote gotovine za njihove posle na univerzi.

V 2009 najprej prekipi Krstiču, ki izstopi iz igre, glavni frontman postane pa Stankovič. Eni poznavalci so prepričani, da je nevede zaveden, spet drugi pravijo da ve zakaj gre in za kup gotovine sprejme igro. Igra gre sledeče: 66% delež od prejšnjih igralcev prevzame novoustanovljeni RASTEAM d.o.o., katerega edini lastnik je Stankovič. Se razume, da samo formalno, zadaj so pa tajkuni preko notarskih pogodb. Poleg isčrpavanja uni gostinstva se zdaj firma intenzivno zadolžuje. Vse do velikega poka, ko novo vodstvo zmaga na volitvah. Notarski lastniki z Račičem na čelu se v trenutku poskrijejo v mišje luknje in jih dolgo časa ni na spregled. Stankoviču zadeva prekipi in naredi nekaj korakov s katerimi miške prisili iz skrivališč. Aprila letos začnejo intenzivneje krožiti govorice, da bo tajkunski trio preko svojega pomagača Račiča pripeljal investitorja, ki bo dokapitaliziral uni gostinstvo, katerega posredna zadolženost je po mojih informacijah vsaj miljon evrov.

Famozni investitor naj bi bil Bojan Petan iz DZS. Tajkuni so ga angažirali za ustanavljanje Fakultete za turizem in pri firmi Uni trgovina. Preko Uni trgovine se je Petan napajal z 25% višjimi cenami kot so na trgu in veliko zaslužil. Zdaj naj bi vrnil uslugo in rešil zaplete med Stankovičem in notarskimi miškami. Če je Peten dejansko pristal in prinesel denar, ne vem. Dejansko so ga napovedovali celo leto 2011, lahko samo zato, da so pridobivali čas. Ali jih je Stankovič z napovedano insolventnostjo prepričal, da Petana prepričajo? O tem so po mojih info govorili prejšnji teden?

 
     
  KOMENTARJI  
 


<< Dodaj komentar >>

 
 

miška

Poslano: 23.04.2011   Ob: 01:37  Datoteka: Ni

Komentar:
UNI GOSTINSTVO JE U STEČAJU.SRAMOTA.LOKALI SE ZAPIRAJO.SRAMOTA

www.uni-mb.org

 
 
 

nikeAir

Poslano: 24.04.2011   Ob: 15:10  Datoteka: Ni

Komentar:
Zapisani manever zgleda ni uspel saj je Miki vložil predlog za stečaj

http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/default.asp?kaj=3&id=2011042205640451

http://www.zurnal24.si/stajerska/brez-toaletnega-papirja-210355/clanek

Zanimivo je brati kako tajkunski trikotnik ni obveščen, ne pozna podrobnosti in podobne pravljice. Ko pa so denar nosli iz blagajn in brisali račune je blo pa fajn!

Po mojih informacijah Miki niti ni neka žrtev ker je vedel v kaj se spušča in zato je prejel tudi veliko finančni inekcijo. Zgleda takrat ni razmišljal da lahko notarski lastniki od pogodbe odstopijo in prav to se sedaj dogaja!

Najbolj žalostno pri vsem je še to, da novi rektor dr. Rebolj (še) nima rešitve za to problematiko.

www.uni-mb.org

 
 
 

wc-jevci

Poslano: 26.04.2011   Ob: 15:59  Datoteka: Ni

Komentar:
Podjetja UNI so tako izčrpana, da je na rektoratu ta teden že drugič zmanjkalo papirnatih brisač. Po nekaj zaporednih dni so ostali brez njih tako zaposleni, gosti univerze in študenti Medicinske fakultete. Iz Univerzitetnega športnega centra (UŠC) pa so že klicali na pomoč službo za vzdrževanje tudi za toaletni papir, saj so imeli organizirano prireditev, ni pa bilo toaletnega papirja. Le-tega pa bo kmalu zmanjkalo tudi na rektoratu.

Kotnikov čistilni VPO je baje obvestil Brumnov UNI servis o pomanjkanju - pa nič. Na rektoratu so potem baje sami nabavili sredstva.

Kam je poniknilo 200.000,00 EUR, ki naj bi šli za nabavo čistilnih in toaletnih sredstev iz UNI-ja? Ali je bil to le fiktivni račun?

Dekan Fakultete za kemijo in kemijske tehnologije dr. Željko Knez na poslovilni zabavi rektorja dr. Ivana Rozmana poje slavospeve "razcvetu univerze v Rozmanovem mandatu". Razcvetu česa že?

Koliko "sranja" lahko povzročijo samo "trije ljudje" - žalostno toda prav resnično!


www.uni-mb.org

 
 
 

BARBAROSA

Poslano: 28.04.2011   Ob: 19:03  Datoteka: Ni

Komentar:
ZDAJ PA SE MIKIJA TISIJO V DR..MARSIKDO NE VE DA JE MIKI INVESTIRAL V KUHINJO NA EKONOMSKI FAKULTETI.ZA TO JE VZEL HIPOTEKARNI KREDIT NA SVOJO NEPREMICNINO IN KO SO GOSTINSTVO PREVZELI TAJKUNI, SO MU DALI NA RAZPOLAGO ALI SI Z NAMI ALI PA SI ODPELJI VSE KAM VES ,TUDI PLOSCICE LAHKO POTRGAS S STEN.ZAMISLITE SI SEBE, DA VLOZITE OGROMNO VSOTO DENARJA V NEKO LOKACIJO, ZA KAR STE ZASTAVILI SVOJO HISO, IN GOSPODARITE ENO LETO NAKAR SE VAM TO ZGODI.....MISLIM, DA BI VSI ENAKO POSREDOVALI.MOTI ME PA TO , DA POZABITE DA JE JUHART DIREKTOR UNI SERVISA D.O.O. IN SE JE PREKO NJEGOVEGA PODJETJA PRAL DENAR.TAKI LJUDJE BI MORALI SEDETI V ZAPORU, NE PA DA SEDIJO V MO KOT MESTNI SVETNIKI.SRAM ME JE DA SEM SLOVENEC, DA LAHKO VSAK KI JE PRI KORITU NA VELIKO KRADE.TUDI PREKO TRUPEL HODIJO, DA SI BASEJO V ZEP.UBOGI LJUDJE, KI SO DELALI VSE NOCI NA MATURANTSKIH PLESIH PA NIMAJO OSNOVE , KI JIM PRIPADA ZA ZIVLJENJE IN KI SO POSTENO SLUZILI T.J. MESECNO PLACO.NAJ G.REBOLJ VZAME POD DROBNOGLED PODJETJE UNI SERVIS D.O.O. IN SE BO MARSIKAJ RAZCISTILO.VSI PRILIVI UNI GOSTINSTVA, UNI ENERGIJE, V.P.O. CISCENJA ,UNI ZALOZBE SO SLI PREKO POSREDNIKA UNI SERVISA.KJE JE DENAR NI TEZKO IZRACUNATI SAJ JE VSEM JASNO.

www.uni-mb.org

 
 
 

miLan

Poslano: 06.05.2011   Ob: 00:48  Datoteka: Ni

Komentar:
Nekaj stvari:

- stečaj je že dejstvo: http://www.zurnal24.si/stajerska/uni-gostinstvo-od-vceraj-v-stecaju-211499

- ni nobenega dvoma, da je največji upnik Uni gostinstva Uni servis d.o.o, torej naša UM.

- Primož JUHART vneto razlaga kako išče rešitve in kot odgovorna oseba 33% lastnika ni imel možnosti vplivanja na poslovanje. LEPO VAS PROSIM: JUHART je tajkun in ima notarske deleže v prenekaterih Uni* deoojih. Skupaj z Brumnom sta pridno načrtovala, blagoslovil pa je Kotnik.

- iz krogov blizu tajkunskemu holdingu je slišati, da se dogovarjajo s podjetjem, ki bo prevzelo vlogo uni gostinstva. Ne boste verejeli kdo je to: uni založba! Kdo je zadaj je v naslovu tega članka...

- in na koncu še nekaj za gospoda Juharta: bil sem zraven, ko smo kopirali transakcije uni servisa, ki so jih potem predali rektorju Rebolju. Ko se bo naslednjič spet delal finega pred Reboljem, naj le ima v mislih, da se morda slednji spreneveda, čeprav ima v mapi najpomembnejše izpise transakcij. Pridobljene neposredno iz računovodskega servisa. Ja, tako enostavno je to :).

- 3 datoteke sem včeraj poslal avtorjem te strani, da jih objavijo.

www.uni-mb.org

 
 
 

barbarosa

Poslano: 06.05.2011   Ob: 22:54  Datoteka: Ni

Komentar:
Upam, da g.Rebolj odstavi vse, ki so se napajali preko Uni servisa.Če dobro razumem, se Juhart hoče prikazati, kot pošten in nemočen pri zadevah uni gostinstva ter ostalih podjetjih, ki bodo padle kot domine.Tudi jaz sem bil zraven, ko se je sklepal posel z enim od podjetjem Uni servisa.Doma imam vso dokumentacijo iz katere je razvidno, da se je mesečno okoriščal za 2800 €.Pozivam vse,katere je Juhart vpeljal v posel z Uni servisom ter s skupnimi močmi dokažemo okoriščanje in pokvarjenost karakterja tega človeka.

www.uni-mb.org

 
 
 


<< Dodaj komentar >>